:

Vad är mitt användar-ID?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är mitt användar-ID?
  2. Vad är id konto?
  3. Hur vet man om man har ett Microsoft konto?
  4. Vad är Facebook User?
  5. Är Apple-ID gratis?

Vad är mitt användar-ID?

Ditt användar-id är en sträng med siffror som inte identifierar dig personligen men som är kopplad till din Facebook-profil. Du får ett användar-id automatiskt, oavsett om du väljer att skapa ett användarnamn eller inte.

Vad är id konto?

Ditt kund-id är ett unikt nummer som används för att identifiera ditt Google Ads-konto. Du kan också använda id:t för att koppla ditt konto till andra produkter från Google, som Google Analytics eller Företagsprofil.

Hur vet man om man har ett Microsoft konto?

Ett Microsoft-konto är en e-postadress och ett lösenord som används med Outlook.com, Hotmail, Office, OneDrive, Skype, Xbox och Windows. När du skapar ett Microsoft-konto kan du använda valfri e-postadress som användarnamn, inklusive adresser från Outlook.com, Yahoo! eller Gmail.

Vad är Facebook User?

Användarnamn och användar-id:n ingår i din offentliga profil, vilket kan hjälpa dina vänner att hitta dig på Facebook. Ett användarnamn är webbadressen för din profil eller sida (t. ex. Facebook.com/dittnamn).

Är Apple-ID gratis?

Skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet Tryck på Skapa ett kostnadsfritt Apple-ID. Ställ in din födelsedag och ange ditt namn. Tryck på Nästa. Tryck på Använd nuvarande e-postadress eller på Få gratis e-postadress för iCloud.