:

Vad är en t shirt bh?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är en t shirt bh?
  2. Varför har man bh med bygel?
  3. Varför får jag ont i ryggen av bh?
  4. Vad är en bygel gjord av?
  5. Är bh farligt?

Vad är en t shirt bh?

En t-shirt bh är en bh med släta sömlösa kupor. Namnet kommer från början av att bh:n är menad att kunna bäras under en vit t-shirt utan att man ska kunna skymta vare sig kupsömmar eller struktur. Det är helt enkelt det perfekta plagget att bära under tajta och tunna plagg.

Varför har man bh med bygel?

Bygeln omfördelar bystens tyngd till bh:ns övriga delar.” Bygeln lyfter bysten och ger stöd, samtidigt som den omfördelar bystens tyngd och sprider ut den till bh:ns rygg, sida och mittparti. Ju högre bygel och ju bredare sida och rygg, desto bättre stöd.

Varför får jag ont i ryggen av bh?

Om din bh gör ont och skär in i sidan, ryggen eller under brösten är omkretsen för tajt. Det får inte vara svårt att dra ett djupt andetag. En bh är inte ett tortyrredskap. Ryggen ska sitta tajt men inte så att den någonsin blir obehaglig.

Vad är en bygel gjord av?

Bygel är en i järn, läder eller annat material utförd ring; rund, elliptisk eller i annan form som tjänar till stöd fäste eller skydd för något. Exempel på byglar är stigbygel, låsbygel, värjbygel med flera. Elektronikkomponenten behandlas under bygling.

Är bh farligt?

Att ofta bära tajta plagg, som bh, är inte bra för din blodcirkulation. Plaggets tryck runt bröstkorgen kan leda till att stora blodkärl kläms åt. Det kan på sikt leda till hjärt- och kärlsjukdomar och det är din snyggaste push-up helt enkelt inte värd.