:

Hur gillar man en kommentar på Facebook?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gillar man en kommentar på Facebook?
  2. Varför kan jag inte svara på kommentarer Facebook?
  3. Hur tar jag bort en gilla-markering?
  4. Kan inte svara på kommentarer Instagram?
  5. Vad betyder väntande inlägg på Facebook?

Hur gillar man en kommentar på Facebook?

Du kan bara lämna en reaktion per inlägg eller kommentar. Gå till det inlägg eller den kommentar du vill reagera på. Tryck och håll ned på Gilla och välj sedan en reaktion. De mest populära reaktionerna visas under inlägget eller kommentaren (till exempel ).

Varför kan jag inte svara på kommentarer Facebook?

Varför kan jag inte göra inlägg, kommentera eller delta i en Facebook-grupp? Om dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i en grupp har inaktiverats kan det bero på att en gruppadministratör tillfälligt har inaktiverat dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i sin grupp.

Hur tar jag bort en gilla-markering?

På en kommentar: på en telefon eller surfplatta med Android. Tryck på det inlägg som du har kommenterat. Tryck på kommentaren du gillade. Tryck på Ta bort gilla-markering.

Kan inte svara på kommentarer Instagram?

Om du kör annonser på Instagram men inte har lagt till ett Instagram-konto i Business Manager eller via Sidans inställningar kan du inte svara på kommentarer i dina annonser. Om du har gjort detta men ändå inte kan svara på kommentarer ska du kontrollera att du är inloggad på Instagram-kontot.

Vad betyder väntande inlägg på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Om du har väntande inlägg ser du [Antal] objekt att granska under din profilbild. Tryck på [Antal] objekt att granska. Tryck på Lägg till i profilen på ett enskilt inlägg för att godkänna det eller tryck på Dölj om du vill ignorera det.