:

Hur fungerar foodora leverans?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar foodora leverans?
  2. Hur mycket tjänar foodora cykelbud?
  3. Vad kostar hemleverans med Wolt?
  4. Vad är bäst foodora eller Wolt?
  5. Hur sena får foodora vara?
  6. Vad tjänar en Wolt förare?
  7. Hur mycket mer kostar foodora?
  8. Hur avbryter man en beställning på foodora?

Hur fungerar foodora leverans?

Ange var i landet du befinner dig för att se vilka restauranger som erbjuder leverans hem till dig. Kolla igenom restaurangutbudet och menyerna och välj vad du är sugen på just i dag. Lägg valda rätter i din varukorg och betala för ordern. När ordern är lagd får du en uppskattad leveranstid.

Hur mycket tjänar foodora cykelbud?

Samtliga personer är anställda hos foodora och har schemalagd arbetstid. Hur mycket tjänar ett bud i timmen? I genomsnitt tjänar ett bud 150 SEK/timmen. Vissa tjänar upp mot 350 SEK/timmen.

Vad kostar hemleverans med Wolt?

Vad kostar leverans med Wolt? Precis som sina konkurrenter erbjuder Wolt en leveranskostnad på 49 kronor och uppåt. Det högsta priset är 89 kronor, som blir aktuellt om sträckan för leveransen överstiger tre kilometer.

Vad är bäst foodora eller Wolt?

Äter du helst framåt småtimmarna så är Foodora och Uber Eats de bästa alternativen. Vill du komma så billigt undan som möjligt så bör ditt val falla på Bolt Food. Bryr du dig däremot inte så mycket om priset så kan du välja Wolt, som har en hel del udda restauranger och där det är enklast att ge dricks.

Hur sena får foodora vara?

foodora åtar sig att så snart som möjligt meddela kunden om en leverans kan komma att bli sen eller utebli helt (vid utebliven leverans återbetalas hela beloppet för beställningen).

Vad tjänar en Wolt förare?

I dagsläget ligger den genomsnittliga ersättningen på drygt 125 kr per timme. Därutöver betalas sociala avgifter och skatter in. Samtliga bud täcks av både ansvars- och olycksfallsförsäkring.

Hur mycket mer kostar foodora?

Enligt tidningen tar Foodora först ut en avgift av kunden och dessutom en avgift på 30 procent på notan av restaurangen. Foodora har köpt upp konkurrenterna Mat24 och Hungrig.se och har idag en dominerande position på marknaden.

Hur avbryter man en beställning på foodora?

Maila till support@foodora.se, så tar vi ärendet vidare därifrån. Vi ser fram emot att hjälpa dig!