:

Hur mycket kostar TIER i minuten?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar TIER i minuten?
 2. Får man åka 2 på TIER?
 3. Hur låser man upp TIER?
 4. Hur får man gratis TIER?
 5. Får man åka 2 på Elscooter?
 6. Hur får man gratis minuter på Tier?
 7. Hur låser man upp en voi gratis?
 8. Hur får man gratis Bolt?
 9. Vilken elsparkcykel är bäst hyra?

Hur mycket kostar TIER i minuten?

Billigast och sämst Lime har en startkostnad på tio kronor, därefter tre kronor i minuten, Tier liksom Voi har samma startkostnad och sen 1.50 kronor kronor per minut. I de flesta andra länder är kostnaden ungefär den samma.

Får man åka 2 på TIER?

Tyvärr inte! Vi håller med om att det är definitivt roligare att glida runt på gatorna med din favorit e-scooter när du delar upplevelsen med någon du tycker om. För att åka med din vän kan de snabbt ladda ner och registrera sig för att skapa sitt eget personliga konto i TIER-appen.

Hur låser man upp TIER?

1. Hitta en TIER nära dig och skanna QR-koden för att låsa upp. Du kan öppna kameran för att skanna genom att klicka på ikonen till höger på skärmen i din TIER-app och sedan klicka på " Starta resa" så låses e-scootern upp.

Hur får man gratis TIER?

Ladda ner Tiers app och se hur du kommer igång och hittar din närmaste elsparkcykel eller elscooter. Se också om Tier har ett erbjudande eller rabattkod som gör din åktur billigare.

Får man åka 2 på Elscooter?

Det är inte tillåtet att skjutsa på elsparkcykeln. Barn under 15 år måste bära hjälm. Fordonet ska vara utrustat med broms och ringklocka. Vid mörkerkörning ska fordonet ha reflexer och belysning fram och bak.

Hur får man gratis minuter på Tier?

Ladda ner Tiers app och se hur du kommer igång och hittar din närmaste elsparkcykel eller elscooter. Se också om Tier har ett erbjudande eller rabattkod som gör din åktur billigare.

Hur låser man upp en voi gratis?

Tillsammans med några mjukvarupatchar, öppna för nedladdning på Github, ska det därefter gå att låsa upp elscooterns grundfunktionalitet. Det avslöjar engagerade diskussionstrådar på forumen Reddit och ScooterTalk från det senaste kvartalet. Vissa elscooteruthyrares hårdvara ska bara ta runt 10 minuter att ”omvandla”.

Hur får man gratis Bolt?

Du behöver bara två saker för att få din gratisresa med Bolt:

 1. Boltappen (laddas ned från Google Play eller App Store)
 2. En vän som också vill få en gratisresa (solklar win-win )

Vilken elsparkcykel är bäst hyra?

Elsparkcyklar, eller elscootrar som de ibland kallas till följd av engelskans escooter, har förmodligen blivit bland de mest hatälskade fordonen i storstäderna just nu....Mi Electric Scooter M365 - bästa pris från Prisjakt

 • Voi.
 • Lime.
 • Tier.
 • Bird.
 • Bolt.
 • Moow.
 • Vosh.
 • Aio.