:

Kan man tugga mitt val kvinna?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man tugga mitt val kvinna?
  2. Vad är mitt val?
  3. Vad innehåller mitt val kvinna?
  4. Vad innehåller Multivitamin kvinna?
  5. Kan man äta mitt val kvinna när man är gravid?
  6. Är det nyttigt med multivitamin?

Kan man tugga mitt val kvinna?

MittVal-tabletterna är i första hand avsedda att sväljas hela. Tabletten går att krossa eller tugga men har en metallisk smak som många upplever som obehaglig.

Vad är mitt val?

MITTVAL ÄR EN SERIE KOSTTILLSKOTT MED VITAMINER OCH MINERALER. MittVal är en serie individanpassade kosttillskott. De är till för dig som vill komplettera din kosthållning och livsstil med ett extra tillskott. Idag slarvar vi var allt mer med vår kost och får i oss mindre vitaminer och mineraler.

Vad innehåller mitt val kvinna?

Många kvinnor behöver extra järn, folsyra och andra vitaminer och mineraler. Det kan finnas flera anledningar bakom behovet. MittVal Kvinna innehåller både mineraler och vitaminer, exempelvis vitaminerna C, E, D, B1 och B2 samt mineralerna zink, kalcium och magnesium. Det finns även en låg dos av vitamin A.

Vad innehåller Multivitamin kvinna?

Multivitamintabletter sväljtablett som innehåller 13 vitaminer och 10 mineraler, bland annat C-vitamin, järn, krom, zink, selen och folsyra. Vitamin B12 för bevarad eergiomsättning.

Kan man äta mitt val kvinna när man är gravid?

MittVal Kvinna är ett kosttillskott som innehåller järn och folsyra för tjejer och kvinnor. Detta kosttillskott passar för kvinnor som vill bli gravida, är gravida eller ammar. MittVal Kvinna innehåller bland annat järn som kan bidra till normal energiomsättning och bildning av röda blodkroppar och hemoglobin.

Är det nyttigt med multivitamin?

Multivitaminer innehåller massor av olika vitaminer och mineraler så att du enkelt och snabbt får i dig allt du behöver. Men det råder delade meningar om multivitamin. Det är nämligen möjligt att få i sig de nödvändiga vitaminerna och mineralerna genom en en sund och varierad kost, och då är multivitaminer överflödigt.