:

Vilka flygbolag flyger till Jönköping?

Innehållsförteckning:

  1. Vilka flygbolag flyger till Jönköping?
  2. Hur flyger Finnair till Thailand?
  3. Hur flyger man till Thailand?
  4. Vart flyger man från Jönköping?
  5. Kan man flyga till Jönköping?
  6. Vilken väg flyger Finnair till Thailand?

Vilka flygbolag flyger till Jönköping?

Nextjet, bmi regional och SAS (med mellanlandning) är de flygbolag i Sverige som flyger till Jönköping.

Hur flyger Finnair till Thailand?

Finnair flyger från Bromma till Bangkok flera gånger i veckan. I flygningen ingår en snabb transfer på koncentrerade Helsingfors-Vanda flygplats. Den sammanlagda flygtiden är cirka 12 timmar, vilket är nästan en och en halv timme kortare än med andra flygbolag som flyger via Centraleuropa.

Hur flyger man till Thailand?

Vilka flygbolag flyger direkt till Thailand? Under högsäsongen är det inte svårt att hitta flygresor till Thailand. Från Arlanda går direktflyg med flygbolagen SAS, Thai Airways, och Norwegian. Direktflygen landar i Bangkok, antingen på flygplatsen Suvarnabhumi (BKK) eller Don Muang (DMK).

Vart flyger man från Jönköping?

Säkra sommarens resa. Sommaren 2022 kan du resa till Kreta, Antalya och Mallorca från Jönköping. Läs mer om våra resmål på denna sidan. Välkommen till oss när det är dags att resa!

Kan man flyga till Jönköping?

Till Jönköping Airport går flera dagliga flyg från Arlanda samt flera flygresor i veckan från Frankfurt och Karlstad. Dessutom går charterflyg till bland annat Gran Canaria, Teneriffa, Antalya, Kreta och Mallorca.

Vilken väg flyger Finnair till Thailand?

Finnair flyger till Bangkok flera gånger i veckan via transfervänliga Helsingfors-Vanda flygplats. Vi flyger den geografiskt kortare rutten till Asien som innebär avsevärt kortare flygtid till Thailand.