:

När kommer Houseparty tillbaka?

Innehållsförteckning:

  1. När kommer Houseparty tillbaka?
  2. Hur loggar man in på Houseparty?
  3. När stänger Houseparty ner?
  4. Vem skapade Houseparty?
  5. Är Yubo gratis?
  6. Är Yubo en dating app?

När kommer Houseparty tillbaka?

Den sociala videoappen Houseparty kommer att läggas ned i oktober, och har redan plockats bort från appbutikerna. Det rapporterar Techcrunch. Appen köptes 2019 av Epic Games för motsvarande drygt 300 miljoner kronor, och har använts för att förse det omåttligt populära spelet Fortnite med en videochattfunktion.

Hur loggar man in på Houseparty?

För att skaffa ett konto på Houseparty registrerar du dig med personuppgifter, användarnamn och lösenord. Appen är även kopplad till ditt telefonnummer vilket gör att du bara kan chatta med personer du har numret till.

När stänger Houseparty ner?

Det bästa var vänner till vänner - slumpmässiga - som släppte in, utan formaliteten hos några andra videoapplikationer. Festen avslutas dock i oktober med Epic Games (ja, de där episka spelen) och ringer upp tiden för det roliga. Appen har dragits tillbaka från appbutiker och i oktober stängs tjänsten av.

Vem skapade Houseparty?

Det är dock ingen ny app - det har faktiskt funnits sedan 2016 ochköptes 2019 av Epic Games , företaget bakom Fortnite.

Är Yubo gratis?

Yubo som tidigare hette Yellow är en gratisapp som främst vänder sig till ungdomar mellan 13-17 som vill hitta i nya vänner på olika sociala plattformar. På Yubo skapar man ett konto, laddar upp ett antal bilder och väljer sedan om man vill bli ihopkopplad med tjejer, killar eller både och.

Är Yubo en dating app?

Säg hello till Yubo som tidigare hette Yellow Yubos funktioner kan liknas vid Tinder, en dejtingapp för vuxna. Precis som på Tinder bläddrar man bland andra användares profiler och bilder och ”swipear” höger om man vill bli ihopkopplad eller vänster om man inte är intresserad.