:

Hur får man reda på student-id?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man reda på student-id?
  2. Hur uppdaterar jag mitt Mecenatkort?
  3. Hur lång tid tar det att få Mecenatkort?
  4. Hur loggar jag in på mitt Studentkort?
  5. När uppdateras Mecenatkort?
  6. Varför uppdateras inte mitt Mecenatkort?
  7. Kan inte logga in på Studentkortet?
  8. Är Studentkort legitimation?

Hur får man reda på student-id?

Student-ID är ett unikt nummer som du har i Mecenats system. Det skickas till dig i välkomstmailet du får från oss. Har vi inte din mailadress (antingen från din skola/din studentkår eller från dig sedan tidigare) så skickas ett brev med Student-ID till dig.

Hur uppdaterar jag mitt Mecenatkort?

Knappen för att uppdatera ditt kort hittar du när du är inne på "Mitt kort" i appen. När du klickar på pilen bredvid kortet kommer det senaste kortet att laddas ner.

Hur lång tid tar det att få Mecenatkort?

Om du har gjort en ansökan och den blir godkänd kommer du ett aktiveringsmejl skickat till dig inom 1-3 arbetsdagar. Om du är kårmedlem kommer vi skicka ett aktiveringsmejl så fort vi fått in informationen från kåren.

Hur loggar jag in på mitt Studentkort?

Du loggar in i appen med ditt personnummer och ditt lösenord. Om du inte har aktiverat ditt Studentkort kan du även göra det via appen. Har du frågor gällande våra appar bör du i första hand söka ditt svar i vår FAQ. Skulle du inte hitta svaret din fråga där rekommenderar vi dig att kontakta vår kundtjänst.

När uppdateras Mecenatkort?

Nytt kort varje termin Mecenatkortet utfärdas på nytt varje termin. Det är för att vi behöver verifiera på nytt att du är aktiv registrerad student för att du ska få tillgång till studentrabatterna.

Varför uppdateras inte mitt Mecenatkort?

Vissa telefoner kräver att du loggar ut och loggar in igen för att datan i Mecenatappen ska uppdateras. Visas fortfarande inte Mecenatkortet efter att du loggat ut och loggat in kan du behöva avinstallera appen, installera den på nytt och logga in.

Kan inte logga in på Studentkortet?

Om felmeddelandet säger ”felaktig login” och du har testat att aktivera kortet tidigare kan ditt konto redan vara aktiverat. Gå då till Glömt lösenord och fyll i din mejladress så skickar ett nytt lösenord till dig. Om problemen kvarstår, mejla Studentkortets kundtjänst.

Är Studentkort legitimation?

Studentkortet/kårkortet är din studentlegitimation och är även ett bevis på att du är medlem i Gefle Studentkår.