:

Kan man frysa sats kort?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man frysa sats kort?
  2. Hur säger man upp sig STC?
  3. Hur säger man upp gymkort?
  4. Har SATS stängt?
  5. Vad kostar det att träna på SATS?
  6. Kan man spärra gymkort?

Kan man frysa sats kort?

Våra medlemmar, som på grund av särskilda omständigheter inte kan utnyttja sitt medlemskap under viss tid, kan frysa sitt medlemskap kostnadsfritt mot intyg. Frysning av medlemskap vid skada, sjukdom, graviditet, studier, värnpliktstjänstgöring eller jobb på annan ort ges med minst 30 dagar och längst med 365 dagar.

Hur säger man upp sig STC?

Har du ett medlemskap på ett annat gym, men vill börja träna hos oss? Inga problem, vi på STC löser in ditt träningskort!...Så går du tillväga:

  • Säga upp ditt befintliga gymkort.
  • Ta med dig ditt skriftliga uppsägningsbevis och träningskort till oss.
  • Träna gratis hos oss fram tills ditt avtal eller uppsägningstid gått ut.

Hur säger man upp gymkort?

Ett företag får inte kräva att du ska säga upp ditt medlemskap skriftligen, genom att komma in till gymmet eller genom att använda en särskild blankett. En fördel med att säga upp avtalet skriftligen är att du har bevis för att du sagt upp det och vid vilken tidpunkt.

Har SATS stängt?

SATS tar ansvar och har därför med hänsyn till COVID-19 beslutat att stänga ner alla våra center under perioden 12-25 mars. Det här är vårt sätt att ta ansvar för säkerheten för våra medlemmar!

Vad kostar det att träna på SATS?

SATS har något som passar för alla, med priser från 209 kr per månad och upp till 999 kr om du vill ha tillgång till absolut allt överallt. Ovannämnda priser gäller vid 12 månaders bindningstid (utan bindningstid blir priset +100 kr per månad). Prisvariationerna beror på valet av gym och region.

Kan man spärra gymkort?

Autogiromedlem kan frysa sitt kort 1 gång per år, max 2månader. Frysning kan endast göras hela månader och betalningsfria månader kan endast vara lika med kalendermånader.