:

Kan man ångra köp på Skånetrafiken?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ångra köp på Skånetrafiken?
  2. Hur löser man in jojo kort?
  3. Vad är Värdekod i Skånetrafiken?
  4. Vad är konflikten i en hjältes död?
  5. Kan man fortfarande använda Jojo kort?
  6. Vad är budskapet i en hjältes död?
  7. Vad betyder Vi var som förblindade av den där känslan av att ha makt?

Kan man ångra köp på Skånetrafiken?

Skånetrafiken har ingen ångerrätt köpta biljetter och generellt görs ingen återbetalning. Dock kan det förekomma tillfällen när du kan få pengar tillbaka för din biljett. Även om Skånetrafiken inte har någon generell ångerrätt så kan det förekomma tillfällen när du kan få pengar tillbaka.

Hur löser man in jojo kort?

I många år framöver kan du byta Jojo Reskassa mot värdekod. Du kan få värdekoden på mejl eller sms. Jojo-kortet spärras direkt vid bytet. Har du spärrat ett kort med över 5 000 kr i reskassa kan det dröja upp till 5 arbetsdagar innan värdekoden skickas.

Vad är Värdekod i Skånetrafiken?

Värdekoder får du när du ansökt om ersättning vid försening när du rest eller bytt in din Jojo Reskassa. Våra värdekoder kan användas vid köp av ny biljett. Alla värdekoder har ett saldo som gör att du kan använda den flera gånger om det finns ett värde kvar.

Vad är konflikten i en hjältes död?

Handling. I en mellanstor stad så har ett konsortium skapats för att i underhållningssyfte betala en ung man en större summa pengar för att han skall balansera på stadens kyrkspira för att därefter störta till sin död.

Kan man fortfarande använda Jojo kort?

Nu försvinner Jojo-kortet. Kortet som har varit stommen i Skånetrafikens biljettsystem sedan 2009 har spelat ut sin roll då tekniken och kunders krav har sprungit ifrån det. I tio år har skåningar, som vill resa med buss eller tåg, kunnat använda sina Jojo-kort att betala med.

Vad är budskapet i en hjältes död?

Berättelsens innehåll är närmast en allegori i det att varken handlingen eller karaktärerna framställs som realistiska. Det finns dock ingen entydig tolkning av vad novellen har för underliggande handling eller budskap.

Vad betyder Vi var som förblindade av den där känslan av att ha makt?

Vad menar berättaren när han säger: “Vi var som förblindade av den där känslan av att ha makt?” → Varför tror du att allting förvärrades mellan berättare och Grodan efter idrottsdagen? → Berättaren säger: ”jag var en människa som höll på att driva en annan människa in i mörkret”.