:

Hur gör man för att komma framåt i livet?

Innehållsförteckning:

 1. Hur gör man för att komma framåt i livet?
 2. Hur ska jag leva mitt liv?
 3. Vad ska man göra om man sitter fast?
 4. Varför kommer jag inte vidare?
 5. Har kört fast?
 6. När man kör fast?

Hur gör man för att komma framåt i livet?

Små steg i rätt riktning Tillslut blir de små stegen också stora. Du kan se enklare ditt mål om du sakta kommer närmare. Försök börja i någon ände. Gör en lista (jag älskar listor) över små saker som du kan göra för att komma närmare ditt mål, närmare din förändring.

Hur ska jag leva mitt liv?

5 smarta tips för dig som inte vet vad du ska göra med ditt liv

 1. Acceptera att du inte kan eller ens behöver försöka förutse din framtid. ...
 2. Acceptera att allt inte behöver vara tipp-topp. ...
 3. Acceptera att livet är oförutsägbart. ...
 4. Sluta skjuta saker på framtiden. ...
 5. Rannsaka dig själv då och då

Vad ska man göra om man sitter fast?

gör du om bilen knappt sitter fast Om du har en automatlåda kan man istället försiktigt gå av och på gaspedalen för att få till vaggande rörelser. Se gärna till att hjulen står rakt om det är möjligt eftersom man då inte behöver ploga en ny väg genom snön eller leran med bilen.

Varför kommer jag inte vidare?

Ibland kan ett misstag vara det bästa som händer. Motgångar är ett fantastiskt bra hjälpmedel för att komma vidare. Det finns inga stora människor i historien som har nått framgångar utan att först ha misslyckats! Acceptera att du ibland känner dig håglös och på dåligt humör.

Har kört fast?

De möjliga orsakerna till att en kreativ människa kör fast i sitt skapande är nog oändligt många. Det kan handla om att du har sovit dåligt, slarvat med kosten - eller drabbats av depression.

När man kör fast?

Förbättra greppet med sand, grus eller mattor Du kan även bli tvungen att förbättra hjulens grepp. Något som exempelvis kan göras med sand, grus eller speciella antislir-/greppmattor. Har du kört fast i sand eller lera är det sistnämnda alternativet att föredra.