:

Hur kommer man in på sin iCloud Mail?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kommer man in på sin iCloud Mail?
  2. Varför får jag inte Mail till min iphone?
  3. Varför får jag inte mina Mail iCloud?
  4. Hur ska du skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet?
  5. Hur gör jag för att skapa ett nytt Apple-ID?
  6. Hur ska jag radera e-post på min Iphone?

Hur kommer man in på sin iCloud Mail?

Kontrollera att du har aktiverat iCloud Mail:

  1. Öppna Mail-appen på din Mac och välj sedan Mail> Inställningar. Klicka på Konton och välj sedan ditt iCloud-konto i sidofältet. ...
  2. På din iPhone, iPad eller iPod touch går du till Inställningar > [ditt namn] > iCloud och kontrollerar att Mail är aktiverat.

Varför får jag inte Mail till min iphone?

Kontakta din e-postleverantör eller kontrollera deras statussida för att se om de har problem med tjänsten. Fråga din e-postleverantör eller systemadministratör om du har aktiverat några säkerhetsfunktioner eller begränsningar, såsom tvåstegsverifiering, för ditt e-postkonto.

Varför får jag inte mina Mail iCloud?

Kontrollera att enheten är ansluten till internet. Kontrollera med din e-postleverantör för att ta reda på om det finns ett tillfälligt avbrott i tjänsten. Läs om vad du kan göra om du inte kommer åt din e-post eller inte kan skicka och ta emot meddelanden med din @icloud.com-adress.

Hur ska du skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet?

Skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet 1 Tryck på Glömt lösenord eller har inget Apple-ID. 2 Tryck på Skapa ett kostnadsfritt Apple-ID. 3 Ställ in din födelsedag och ange ditt namn. Tryck på Nästa. 4 Tryck på Använd din nuvarande e-postadress eller tryck på Skaffa en gratis e-postadress för iCloud.

Hur gör jag för att skapa ett nytt Apple-ID?

Välj Konto > Logga in i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret. Klicka sedan på Skapa nytt Apple-ID. Läs och godkänn villkoren och Apples integritetspolicy. Fyll i formuläret för att skapa ditt nya Apple-ID. Den e-postadress du anger blir ditt nya Apple-ID.

Hur ska jag radera e-post på min Iphone?

Gå till Inställningar > Lösenord och Konton. Tryck på Lägg till konto, tryck på Annat och tryck sedan på Lägg till Mail-konto. Ange namn, e-postadress, lösenord och en beskrivning av kontot. ... Läs om att radera e-post på din iPhone, iPad eller iPod touch.