:

Vad kostar taxi i Palma de Mallorca?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar taxi i Palma de Mallorca?
  2. Hur betalar man buss på Mallorca?
  3. Hur mycket kostar en öl på Mallorca?
  4. Vad kostar buss i Palma?
  5. Vad kostar det att äta i Mallorca?
  6. Vad är billigt att handla på Mallorca?

Vad kostar taxi i Palma de Mallorca?

Det brukar inte vara några problem att få en taxi på flygplatsen, men om man vill vara på säkra sidan, kan man boka en taxitransfer. Priset på en resa över ön, från flygplatsen till Alcudia på 70 km, kostar ca 70 €. Några andra exempel på andra resmål är Magaluf som kostar 40 €, Soller 55 € och Playa de Palma 20 €.

Hur betalar man buss på Mallorca?

Du kan köpa biljett med kontanter från busschauffören. Priset är 5,00 € för turister och 1,00 € för lokalbefolkningen. Barn under 5 år åker gratis tillsammans med en betalande vuxen. Busslinje 1 avgår ca var 15:e minut från Ankomsthallen på markplan och från Avgångshallen på nivå 2.

Hur mycket kostar en öl på Mallorca?

En flaska öl från ett känt märke: 14 SEK (1.30 EUR) En korv eller kallskuret ( SEK (12 EUR) En mid-range vin (en flaska): 50 SEK (4.80 EUR)

Vad kostar buss i Palma?

Buss nummer 1 går till och från Palmas flygplats från centrala Palma. Bussen avgår var 15 minut ungefär och en enkelbiljett kostar € 3. Om du hellre ta en taxi till din destination finns det bilar som väntar vid en skyltad taxistation utanför terminalen. En taxiresa till Palma tar 15 minuter och kostar ca €15.

Vad kostar det att äta i Mallorca?

Är mat dyrt i Mallorca?

  • Flaska eller kartong med mjölk (1 liter): 8.90 SEK (0.84 EUR)
  • Populär gul ost (1 kg): 97 SEK (9.20 EUR)
  • En flaska öl från ett känt märke: 14 SEK (1.30 EUR)
  • En korv eller kallskuret ( SEK (12 EUR)
  • En mid-range vin (en flaska): 50 SEK (4.80 EUR)

Vad är billigt att handla på Mallorca?

På marknaden i Inca kan du varje torsdag hitta fina lädervaror till bra priser. Mycket produceras lokalt och man kan också besöka flera av de fabriker som ligger runt omkring i området. Mallorcas äldsta och största marknad är den som hålls i Sineu på onsdagar.