:

Är Campusbokhandeln bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Campusbokhandeln bra?
  2. Finns det något värde i gamla uppslagsverk?
  3. Vad gör man med gamla uppslagsverk?
  4. Vad innebär slitet skick Campusbokhandeln?
  5. Vad är en p2p bok?
  6. Hur mycket pengar tjänar man på att ge ut en bok?

Är Campusbokhandeln bra?

Campusbokhandeln är rankat som nr 3 bland de 5 bästa företagen i kategorin Bokhandel på Trustpilot. Campusbokhandeln är rankat som nr 2 bland de 2 bästa företagen i kategorin Butik med begagnade böcker på Trustpilot.

Finns det något värde i gamla uppslagsverk?

Skicket på en bok är också av väldigt stor betydelse för värdet. Uppslagsverk, samlade skrifter, pocketböcker, studentlitteratur, skönlitteratur som ej är förstaupplagor eller vanliga böcker generellt har för det mesta ett lågt eller inget andrahandsvärde och är inget av intresse för en boksamlare.

Vad gör man med gamla uppslagsverk?

De böcker som sorterats som säljbara kan du antingen skänka till oss i våra butiker eller återvinningscentraler, eller sälja på begagnatmarknader som Bokbörsen och Tradera till exempel.

Vad innebär slitet skick Campusbokhandeln?

Fint skick 80 % (50 %*)Boken är i nyskick, inga understrykningar etc. Godkänt skick 67 % (37 %*)Boken är kantstött och/eller har få överstrykningar med blyerts eller överstrykningspenna. Slitet skick 55 % (25 %*) Boken är kantstött och/eller har mycket överstrykningar med blyerts, bläck eller överstrykningspenna.

Vad är en p2p bok?

Böckerna nedan skickas direkt från säljaren till dig (peer-to-peer) på Campusbokhandelns fraktavtal.

Hur mycket pengar tjänar man på att ge ut en bok?

mycket får du per bok På originalutgåvan får du som författare 24 procent av f-priset på varje bok. F-priset är det pris förlaget sätter på boken vid försäljning till bokhandeln. F-priset brukar variera mellan kronor, vilket innebär mellan 17 och 29 kronor per bok för dig.