:

Hur får man fina fönster?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man fina fönster?
  2. Hur tvättar man Vridfönster?
  3. Hur mycket Yes till fönsterputs?
  4. Vad tvättar man Förtältsfönster med?
  5. Hur får man bort fläckar på fönster?

Hur får man fina fönster?

Doppa en mikrofibertrasa i vattnet, gnugga bort smutsen och torka rent. Blöt fönsterrutan ordentligt med en trasa, svamp eller tvättpäls och lös upp smutsen genom att gå över ytan ett par gånger och gnugga lite extra på mer envisa fläckar. Se till att du inte torkar bort vattnet utan låter rutan vara riktigt blöt.

Hur tvättar man Vridfönster?

Vridfönster är försedda med en vädringsspärr. När du vill vända fönstret trycker du in och håller spärren inne. Skjut sedan bågen utåt. För att putsa utsidan av glaset, fortsätt att skjuta fönsterbågen runt så att spärren låses i omvänt läge, det så kallade “tvättläget”.

Hur mycket Yes till fönsterputs?

Blanda 1 matsked diskmedel, 0,5 deciliter vinäger och 2 matskedar majsstärkelse. Grunda med att tvätta först med kökssvamp och diskmedelsvatten. Häll mixen i en hink och fyll på med varmt vatten.

Vad tvättar man Förtältsfönster med?

Isabella lanserade nyligen en serie med rengöringsmedel, bland annat för fönstren på förtält. Medlet rengör förstås och håller även fönstren blanka.

Hur får man bort fläckar på fönster?

Det går att skinande rena fönster med enkla medel. Det enda som behövs är en hink med varmt vatten och ett par droppar diskmedel i, gummiskrapa och en disktrasa. Blöt trasan i hinken och torka av dina fönster ordentligt. Speciellt på utsidan kan finnas fläckar som du kan behöva gnugga på lite extra.