:

Kan jag skicka SMS till ett nummer jag blockerat?

Innehållsförteckning:

 1. Kan jag skicka SMS till ett nummer jag blockerat?
 2. Kan inte skicka långa SMS Samsung?
 3. Hur gör man massutskick SMS?
 4. Hur stora filer kan man skicka med SMS?
 5. Hur kan ett nummer Ringa trots att det är blockerat?
 6. Vad är Sändningskanaler sms?
 7. Hur skickar man sms till flera personer?

Kan jag skicka SMS till ett nummer jag blockerat?

När du blockerar ett telefonnummer eller en kontakt kan de fortfarande lämna röstmeddelanden till dig men du får inga notiser. Meddelanden som skickas eller tas emot kommer inte att levereras. Kontakten ifråga får inte någon notis om att samtalet eller meddelandet har blockerats.

Kan inte skicka långa SMS Samsung?

Man går in i inställningar på Meddelandande (sms) funktionen och ställer in hur många tecken ett sms skall kunna innehålla (jag har 200) samt hur många sms (jag har 20) som ett meddelande max skall kunna bli. jo jag har provat det redan, har det satt på 999. Skickar mms fortfarande..

Hur gör man massutskick SMS?

Det går utmärkt att skicka ett sms till flera mottagare i originalprogrammet för sms. Välj "New message" börja skriv namnet på första mottagaren i fältet "To" så ger den förslag från kontakterna. Sen är det bara att trycka på "To"-fältet igen så kan du skriva in namnet på en till mottagare.

Hur stora filer kan man skicka med SMS?

Du kan skicka bilagor på upp till 25 MB. Om du bifogar mer än en fil kan deras sammanlagda storlek inte vara större än 25 MB. Om filen är större än 25 MB lägger Gmail automatiskt till en Google Drive-länk i meddelandet i stället för att bifoga filen. Läs mer om delningsinställningar för Google Drive-bilagor.

Hur kan ett nummer Ringa trots att det är blockerat?

Om du inte vill få samtal från ett visst telefonnummer går det att blockera. När numret försöker ringa dig avvisar telefonen samtalet automatiskt....Blockera okända nummer

 1. Öppna appen Telefon .
 2. Tryck på Mer .
 3. Tryck på Inställningar. Blockerade nummer.
 4. Aktivera Okänd.

Vad är Sändningskanaler sms?

I rutan Textmeddelande anger du texten som ska skickas till SMS-meddelandeprenumeranter. I rutan Textmeddelande finns ett standardmeddelande som innehåller text och variabler. Du kan redigera standardmeddelandet eller ta bort det och ersätta det med ett annat meddelande.

Hur skickar man sms till flera personer?

Gruppkonversationer: Skicka ett mms-svar till alla mottagare....Redigera gruppmeddelandealternativ

 1. Öppna Messages .
 2. Trycka på Mer Inställningar Avancerat. Gruppmeddelanden.
 3. Välj mass-sms eller grupp-mms som standard.