:

Är YouTube Music gratis?

Innehållsförteckning:

  1. Är YouTube Music gratis?
  2. Kan man lyssna på YouTube utan internet?
  3. Vad är YPP?
  4. Hur bra är YouTube Music?
  5. Vad ingår i YouTube Music?
  6. Kan man titta på youtube offline?
  7. Hur mycket kostar YouTube Music Premium?

Är YouTube Music gratis?

YouTube Music är gratis att ladda ned och använda. Användare kan också använda den med ett YouTube Music Premium-medlemskap för att titta på annonsfria videor och ladda ned musik för att lyssna på offline, i bakgrunden eller utan att läsa in videon.

Kan man lyssna på YouTube utan internet?

Om du är YouTube Music Premium-medlem kan du lyssna på musik offline genom att ladda ned dina favoritlåtar och videor till din mobila enhet. Du måste ansluta till internet minst en gång var 30:e dag för att behålla dina nedladdningar.

Vad är YPP?

Med YouTubes partnerprogram (YPP) får kreatörer bättre åtkomst till YouTube-resurser och funktioner för intäktsgenerering. Dessutom ger det möjlighet att aktivera intäktsdelning för annonser som visas i innehållet.

Hur bra är YouTube Music?

Omdöme. Youtube Music är extremt likt Spotify, från utbud till funktionalitet. Google har dock lyckats få till ännu smartare algoritmer för att lära känna din musiksmak. När de kan leverera bättre spellistor blir Youtube Music en värdig konkurrent, tills dess skulle vi säga att Spotify ger mer musikglädje för pengarna.

Vad ingår i YouTube Music?

Med YouTube Music kan du lyssna på officiella låtar, album, spellistor, artistradio, remixer och liveversioner av låtar samt titta på musikvideor.

Kan man titta på youtube offline?

Youtube Go låter dig spara videos för offlinetittande. Bland betaltjänsterna för strömmad video har nedladdat material för att kunna titta även utan uppkoppling växt till sig.

Hur mycket kostar YouTube Music Premium?

Det går att lyssna gratis på YouTube Music Premium i en månad, därefter kostar tjänsten 99 kronor i månaden. Det går även att få både YouTube Premium och YouTube Music Premium för 119 kronor i månaden och därmed slippa all reklam i båda kanalerna.