:

Hur gör man när man skannar en QR-kod?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man när man skannar en QR-kod?
  2. Hur får man en Swish QR-kod företag?
  3. Hur får man tag på QR-kod till Swish?
  4. Kan inte läsa QR-kod Iphone?
  5. Hur beställer man QR-kod?

Hur gör man när man skannar en QR-kod?

Öppna den inbyggda kameraappen på en kompatibel mobil eller surfplatta med Android. Rikta kameran mot QR-koden. Tryck på bannern som visas på mobilen eller surfplattan med Android. Slutför inloggningen genom att följa anvisningarna på skärmen.

Hur får man en Swish QR-kod företag?

Om du vill skapa en eller flera enstaka QR-koder kan du göra det på sidan swish.nu/skapa-qr-kod. Där finns en generator i vilken du anger den information du vill ska finnas i koden.

Hur får man tag på QR-kod till Swish?

Din QR-kod genereras automatiskt med hjälp av ditt mobilnummer, du behöver alltså inte skapa den själv. Du hittar din kod under “Visa QR” på appens hemskärm. Om du vill ha flera QR-koder kan du skapa dessa här. Där kan du dessutom bestämma om en kod ska innehålla en fast summa eller ett specifikt meddelande.

Kan inte läsa QR-kod Iphone?

Så här skannar du en QR-kod med appen Kamera

  1. Öppna appen Kamera från hemskärmen, Kontrollcenter eller låsskärmen.
  2. Välj den bakre kameran. Håll enheten så att QR-koden visas i sökaren i Kamera-appen. Enheten identifierar QR-koden och visar en notis.
  3. Tryck på notisen för att öppna länken som är kopplad till QR-koden.

Hur beställer man QR-kod?

Genom att ha en sträng exempelvis url som man vill göra en QR-kod av så omvandlar man strängen/urlen till ett mönster som motsvarar denna url. QR-koden kan skapas på en mängd sätt men det enklaste är att använda någon av de sajter som genererar QR-koder med automatik, exempelvis www.skapaqrkod.nu.