:

Hur loggar familjemedlem in på Storytel?

Innehållsförteckning:

 1. Hur loggar familjemedlem in på Storytel?
 2. Vad kostar Storytel familj?
 3. Hur fungerar Storytel Family?
 4. Kan man lyssna på Storytel på flera enheter?
 5. Kan man ha flera användare på Storytel?
 6. Hur mycket kostar det att ha Storytel?
 7. Kan två personer lyssna på Storytel samtidigt?

Hur loggar familjemedlem in på Storytel?

Hur skickar jag en inbjudan?

 1. Följ länken för att logga in på Mitt konto.
 2. Tryck på fliken Mina sidor i menyn längst upp till höger, och välj Mitt konto.
 3. Tryck på Abonnemang i menyn till vänster. ...
 4. Tryck på knappen Hantera användare.
 5. Fyll i telefonnumret till personen du vill bjuda in och tryck på Skicka inbjudan.

Vad kostar Storytel familj?

Family kostar 228 kronor/månad. Family+ gäller för 3 vuxna och 3 barn. De vuxna har tillgång till allt innehåll och kan lyssna och läsa obegränsat. Barnen har tillgång till funktionen Kids mode, en trygg miljö som bara visar barnböcker.

Hur fungerar Storytel Family?

Storytel Family kopplar ihop två eller tre individuella konton, beroende på hur många man väljer. Varje konto har sin egen individuella bokhylla och därmed får varje person rekommendationer baserat på sin egen konsumtion. Till varje konto tillkommer möjligheten att strömma barn-innehåll via ett så kallat Kids Mode.

Kan man lyssna på Storytel på flera enheter?

Storytel för hela din familj – flera användare Du kan inte lyssna från flera enheter samtidigt utan endast en åt gången. Storytels abonnemang är utvecklade för enskilt bruk. Nextory och Bookbeat erbjuder dock abonnemang där flera användare, till exempel en hel familj, kan använda samma konto.

Kan man ha flera användare på Storytel?

Storytel Family innebär att du och din familj kan använda Storytel samtidigt. Varje användare har ett eget konto och en egen bokhylla, men abonnemanget hanteras och betalas av en person. Family gäller för 2 vuxna och 2 barn. De vuxna har tillgång till allt innehåll och kan lyssna och läsa obegränsat.

Hur mycket kostar det att ha Storytel?

Storytel erbjuder ett abonnemang för 169 kr / månad och Nextory erbjuder tre olika abonnemang - silver, guld och familj. Dessa kostar 139 kronor för silver och 169 för guld.

Kan två personer lyssna på Storytel samtidigt?

Storytel Family innebär att du och din familj kan använda Storytel samtidigt. Varje användare har ett eget konto och en egen bokhylla, men abonnemanget hanteras och betalas av en person. Family gäller för 2 vuxna och 2 barn.