:

Hur överklagar man buss böter?

Innehållsförteckning:

  1. Hur överklagar man buss böter?
  2. Hur kan man överklaga SL böter?
  3. Hur betalar man buss böter?
  4. Kan man pausa sitt SL kort?
  5. Kan man delbetala SL böter?
  6. Hur betalar man för att åka buss?

Hur överklagar man buss böter?

Överklaga tilläggsavgift Du kan överklaga om du fått en tilläggsavgift som du tycker är fel. Skicka din överklagan till biljettkontrollen inom tio dagar från kontrolltillfället.

Hur kan man överklaga SL böter?

Vi rekommenderar dig att överklaga tilläggsavgiften om du tycker att du fått den felaktigt. Kontakta i så fall för SL: Biljettkontrollen (ISS) på 018-480 88 58 eller maila sl[email protected].

Hur betalar man buss böter?

Har du fått en tilläggsavgift ska du betala den inom 10 dagar. Du betalar via det inbetalningskort som du fått i samband med biljettkontroll. Har du synpunkter på din tilläggsavgift ska tilläggsavgiften fortfarande betalas inom 10 dagar. Om ditt ärendet återkallas efter utredning gör vi en återbetalning.

Kan man pausa sitt SL kort?

Än så länge gäller SL:s ordinarie återköpsvillkor. I coronatider avråder SL från att resa i kollektivtrafiken om man inte absolut måste. Men redan köpta och aktiverade biljetter kompenseras inte till full pris och biljetten går inte heller att pausa.

Kan man delbetala SL böter?

Om du inte har möjlighet att köpa en giltig biljett ska du inte tvingas betala böter vid en kontroll. Senioren skrev på torsdagen (22/10) om SL:s nya biljettregler som innebär att man från och med 28 oktober inte kan åka med en oblippad reskassa även om man har pengar på kortet.

Hur betalar man för att åka buss?

Köp biljett utan app

  1. Betalkort. Reser du bara ibland är det enklaste sättet att köpa biljett att använda ett betalkort och köpa biljett i samband med resan. ...
  2. Blippa betalkort på stadsbuss. ...
  3. Biljettautomater. ...
  4. Kundcenter. ...
  5. Ombud. ...
  6. Reskortet.