:

Hur tar man bort ikoner på Samsung?

Innehållsförteckning:

  1. Hur tar man bort ikoner på Samsung?
  2. Hur tar jag bort en ikon?
  3. Hur tar man bort en genväg?
  4. Hur stänger man av appar?
  5. Hur tar man bort en genväg på Facebook?

Hur tar man bort ikoner på Samsung?

Förfarande 1: Ta bort ikoner på Android-startskärmen En startsida på Android-enheten har vanligtvis flera skärmar, svep åt vänster och höger för att navigera på skärmen innehåller ikonen som du vill radera. steg 2. Tryck och håll ned ikonen för att radera på Android tills du ser några menyer dyka upp ovanpå skärmen.

Hur tar jag bort en ikon?

Så här tar du bort ikoner Om du inte vill ha en genväg på Skriv bordet klickar du på ikonen och drar den till pappers korgen. Den här åtgärden tar bara bort genvägen, inte det program som den pekar på. Du kan också högerklicka på ikonen och sedan klicka på ta bort om du vill ta bort en genväg från Skriv bordet.

Hur tar man bort en genväg?

Android. Håll anteckningen, anteckningsboken eller anteckningsboksbunten intryckt i listan och tryck på Ta bort från genvägar.

Hur stänger man av appar?

Gå till appväxlaren genom att sätta fingret och svepa uppåt från skärmens nederkant. Alla appar som för närvarande är öppna kommer att visas som kort. Svep eller bläddra genom dina appar sida till sida och hitta appen som du vill stänga. När du hittar appen du vill stänga sveper du uppåt på den.

Hur tar man bort en genväg på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Välj Inställningar och Sekretess. Tryck på Inställningar och tryck sedan på Genvägar. Tryck bredvid genvägen för att slå på eller av den.