:

Hur får jag tillbaka en app till hemskärmen Iphone?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får jag tillbaka en app till hemskärmen Iphone?
  2. Hur gör du med fler skrivbord?
  3. Vad är vanligt förekommande ikoner på skrivbordet?
  4. Hur gör du för att få ett nytt skrivbord utan öppna fönster?
  5. Hur gör du med flera skrivbord i Windows 10?

Hur får jag tillbaka en app till hemskärmen Iphone?

Om du har tagit bort en app från hemskärmen och vill lägga till den igen gör du så här: Leta upp den i appbiblioteket, tryck och håll på ikonen och välj Lägg till på hemskärmen. Du måste sedan flytta den till rätt plats – systemet kommer inte ihåg var den låg tidigare.

Hur gör du med fler skrivbord?

Flera skrivbord 1 Klicka på Aktivitetsvy ( 1) för att se alla aktuella fönster på skrivbordet. 2 Nere till höger klickar du på plustecknet Nytt skrivbord ( 2) för att få fram ett nytt skrivbord utan öppna fönster. 3 Byt mellan skrivborden med Windows-tangenten+Ctrl+höger-/vänster-pil.

Vad är vanligt förekommande ikoner på skrivbordet?

De äldre versionerna av Windows + Windows 7, Vista och 8 inkluderar flera olika skrivbordsikoner som standard. Vanligt förekommande ikoner är papperskorgen, den här datorn, mina dokument och kontrollpanelen. I Windows 10 däremot är endast papperskorgen synlig på skrivbordet som standard.

Hur gör du för att få ett nytt skrivbord utan öppna fönster?

Arbetar du med flera program samtidigt och vill få skrivbordet rent utan att stänga dem finns det en ny smart knapp i Windows 10. Klicka på Aktivitetsvy (1) för att se alla aktuella fönster på skrivbordet. Nere till höger klickar du på plustecknet Nytt skrivbord (2) för att få fram ett nytt skrivbord utan öppna fönster.

Hur gör du med flera skrivbord i Windows 10?

Flera skrivbord. Det går att arbeta med flera skrivbord i Windows 10. Arbetar du med flera program samtidigt och vill få skrivbordet rent utan att stänga dem finns det en ny smart knapp i Windows 10. Klicka på Aktivitetsvy ( 1) för att se alla aktuella fönster på skrivbordet. Nere till höger klickar du på plustecknet Nytt skrivbord ( 2) ...