:

Kan jag blockera mail från vissa avsändare?

Innehållsförteckning:

  1. Kan jag blockera mail från vissa avsändare?
  2. Kan man återkalla ett Mail?
  3. Får mycket skräppost Hotmail?
  4. Kan du blockera e-postmeddelanden från kontakten?
  5. Hur kan du blockera kontakten i Mail?
  6. Kan du blockera ett telefonnummer eller en kontakt?
  7. Hur gör du för att blockera skräppost?

Kan jag blockera mail från vissa avsändare?

Blockera en e-postadress Öppna meddelandet. uppe till höger. Klicka på Blockera [avsändare]. Om du blockerade någon av misstag återaktiverar du personen med samma åtgärd.

Kan man återkalla ett Mail?

Om du ångrar dig när du skickar ett e-postmeddelande har du en kort stund på dig att avbryta. Du kan dra tillbaka ett meddelande direkt efter att du skickat det: Texten Meddelandet har skickats visas längst ned till vänster tillsammans med alternativen Ångra eller Visa meddelandet. Klicka på Ångra.

Får mycket skräppost Hotmail?

Det du kan göra är antigen att rapportera mejlen som skräppost, men du kan också ändra skräppostfilter. Men skräppostfiltret kan du välja hur mycket mejl från okända avsändare du får i inkorgen. Om du vill ange skräppostfilter och rapporter, går du till filter och rapportering.

Kan du blockera e-postmeddelanden från kontakten?

Mail. Om du är i Mail kan du öppna ett e-postmeddelande från kontakten som du vill blockera och trycka på kontakten högst upp. Tryck på Blockera kontakt. När du blockerar ett telefonnummer eller en kontakt kan de fortfarande lämna röstmeddelanden till dig men du får inga notiser. Meddelanden som skickas eller tas emot kommer inte att levereras.

Hur kan du blockera kontakten i Mail?

Om du är i Mail kan du öppna ett e-postmeddelande från kontakten som du vill blockera och trycka på kontakten högst upp. Tryck på Blockera kontakt. När du blockerar ett telefonnummer eller en kontakt kan de fortfarande lämna röstmeddelanden till dig men du får inga notiser.

Kan du blockera ett telefonnummer eller en kontakt?

När du blockerar ett telefonnummer eller en kontakt kan de fortfarande lämna röstmeddelanden till dig men du får inga notiser. Meddelanden som skickas eller tas emot kommer inte att levereras. Kontakten ifråga får inte någon notis om att samtalet eller meddelandet har blockerats.

Hur gör du för att blockera skräppost?

Klicka på kugghjulet och välj Fler e-postinställningar. Under Förhindra skräppost, klicka på Betrodda och blockerade användare. Klicka på Blockerade användare. Skriv in den e-postadress som du vill blockera i fältet Blockerad e-postadress eller domän.