:

Hur betalar jag med SuperPresentkortet?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar jag med SuperPresentkortet?
  2. Vad kan man köpa med presentkort?
  3. Kan man köpa presentkort på okq8?
  4. Kan man köpa presentkort på Shell?
  5. Vart kan man köpa SuperPresentkort?
  6. Vad kan man köpa för presentkort på ICA?

Hur betalar jag med SuperPresentkortet?

Lös in din kod Ange värdekoden och PIN-koden som anges i ditt SuperPresentkort. Viktig! Om du har en värdekod som börjar med "SGK-" eller "POR-", använd INTE en PIN-kod, lämna fältet tomt. Använd BARA 1 bindestreck i koden, till exempel: "SGK-ABCDEFGH", och inte "SGK-ABCD-EFGH".

Vad kan man köpa med presentkort?

Du får alltid köpa något som är dyrare och lägga till mellanskillnaden. Gäller presentkortet en speciell behandling, till exempel på en skönhetssalong, och den har blivit dyrare än då presentkortet köptes ska du ändå få avtalad behandling. Det har du rätt till, oavsett vad behandlingen kostar idag.

Kan man köpa presentkort på okq8?

Telefonkort, presentkort och upplevelser Alla våra stationer säljer kontantkort för ett flertal stora operatörer på marknaden och vi erbjuder även en del startpaket. I våra butiker hittar du också presentkort och upplevelsepaket.

Kan man köpa presentkort på Shell?

Beställ eller ladda ditt Cashkort. Här kan du beställa ett Cashkort eller logga in och ladda ditt befintliga kort, se ditt saldo och dina transaktioner.

Vart kan man köpa SuperPresentkort?

Att beställa ett Superpresentkort är enkelt och görs på några minuter på Presentkorttorgets sajt. Man kan själv välja om det ska skickas som ett fysiskt kort, hem till en själv eller direkt till mottagaren (en dags leveranstid), eller som e-post/sms (kan levereras direkt eller senare om man så önskar).

Vad kan man köpa för presentkort på ICA?

ICA Presentkort är en uppskattad present inför jul, påsk, födelsedag eller som gåva till fotbollstränare eller fröken. ICA presentkort kan köpas i de flesta ICA Butiker och laddas direkt i butiken vid inköpet. Bra att veta: Laddas med valfritt belopp: max 2000 kr.