:

Kan man skicka tillbaka CAIA smink?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man skicka tillbaka CAIA smink?
 2. Kan man skicka tillbaka CAIA kalender?
 3. Hur lång tid tar det att få hem CAIA?
 4. Vart tillverkar CAIA sina produkter?
 5. Hur mycket är CAIAs kalender värd?
 6. Vad finns det i CAIAs julkalender?
 7. Vem tillverkar Caia?
 8. Var kommer namnet Caia ifrån?
 9. Vad kostar Biancas kalender?

Kan man skicka tillbaka CAIA smink?

Hur länge har jag rätt att returnera? Hos CAIA Cosmetics har du alltid 14 dagars ångerrätt.

Kan man skicka tillbaka CAIA kalender?

Hos CAIA Cosmetics har du alltid 30 dagars ångerrätt. Fraktkostnaden står du själv för och det är viktigt att produkten inte används innan en retur sker, förpackningen måste alltså vara obruten. När din retur mottagits behöver den godkännas av CAIA Cosmetics, vid en ogiltig retur återkopplar vi till dig via mail.

Hur lång tid tar det att få hem CAIA?

Våra normala leveranstider är 2-7 arbetsdagar beroende på valt fraktalternativ. Beställningar lagda på helger skickas tidigast måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Vart tillverkar CAIA sina produkter?

Det är mycket fokus ur ett makroperspektiv då verksamheten värnar om miljön och hållbarhet vilket Caia Cosmetics inte skyltar med då dem tillverkar sina produkter i Italien. Varumärket erbjuder även kroppsvård och hudvård.

Hur mycket är CAIAs kalender värd?

Enligt försäljningssidan skulle innehållet vara värt 3 595 kronor, och den såldes för 1 795 kronor. Men efter att ha sålt adventskalendrar för 36 miljoner kronor har Bianca nu mötts av en hel del kritik. Flera Youtube-profiler har visat upp vad kalendern innehåller i videos, vilket har fått flera köpare att reagera.

Vad finns det i CAIAs julkalender?

Allt innehåll i Caia Adventskalender 2021

 • Mini-mascara, ”Bibbz Boom Boom lashes”
 • Ögonskugga borste.
 • Eye brightener-penna.
 • Rött hårband med kardborre.
 • Liten sminkpensel (till rouge)
 • Liten handkräm.
 • Mini-läppenna i färgen ”Bianca”
 • 2 st pads för sminkborttagning.

Vem tillverkar Caia?

Nu lanserar hon det egna makeup-märket, CAIA Cosmetics. 20 november sjösätts den nya e-handeln fullt ut och det är Askås som levererar e-handelsplattformen. Det är företaget Beauty Icons AB som står bakom satsningen på ett nytt skönhetsmärke med Bianca Ingrosso som ansiktet utåt och största ägare.

Var kommer namnet Caia ifrån?

Redan på första spånarmötet fanns CAIA med som namnförslag. Men till en början hade de tänkt att det skulle stavas KAYA, och när de insåg att det var ett taget namn, blev teamet knäckta. Sedan stod CLEO på tur men även det namnet var taget.

Vad kostar Biancas kalender?

Kalendern, en begränsad upplaga som kostade 1 795 kronor, innehöll 24 påsar med skönhetsprodukter. Det stod också på försäljningssidan att innehållet var värt 3 595 kronor. Företaget sålde slut på alla 20 000 kalendrar på en timme, vilket innebär att kalendrar för 36 miljoner kronor såldes, skriver sajten ehandel.se.