:

Vilka kablar följer med Tesla Model 3?

Innehållsförteckning:

  1. Vilka kablar följer med Tesla Model 3?
  2. Hur laddar jag min Tesla Model 3?
  3. Vilken kontakt har Tesla?
  4. Vad ingår Tesla Model 3?
  5. Vilken kontakt har min elbil?

Vilka kablar följer med Tesla Model 3?

Type 2-kabel Type 2-kabeln, som gör att du kan ladda bilen på offentlig infrastruktur, är inkluderad i alla nya Tesla.

Hur laddar jag min Tesla Model 3?

Navigera till Reglage > Laddning > Öppna laddluckan på pekskärmen. Tryck på nederdelen av luckan till laddkontakten om Model 3 är olåst eller om en parkopplad mobiltelefon finns inom räckhåll. På fjärrnyckeltillbehöret (säljs separat) håller du ned knappen för det bakre bagageutrymmet i 1–2 sekunder.

Vilken kontakt har Tesla?

Typ 2 - Ny standard Typ 2 är den absolut vanligaste kontakten och sitter på de flesta moderna elbilar från tillverkare som Tesla, Volvo, VW, BMW, Audi med fler. Kontakten kallas även “Mennekes” och kommer ursprungligen från Tyskland och klarar både 70A 1-fas och 63A 3-fas.

Vad ingår Tesla Model 3?

Bland standardutrustningen finns nu värmepump, elektrisk bagagelucka och ny mittkonsol med induktiv laddning för två mobiltelefoner. Dessutom ingår alla aktiva säkerhetssystem, med undantag för utökad autopilot och fullständig självkörning. Bland andra tillval nämns dragkrok, annan lackfärg än vit och större fälgar.

Vilken kontakt har min elbil?

De flesta av dagens elbilar och laddhybrider har Typ 2-kontakt. Detta är idag standard för AC-laddning i Europa. Ett sätt att kontrollera detta är att öppna laddluckan på din bil och titta på kontakten ser ut. Typ 1-kontakten är helt rund medan Typ 2-kontakten har en platt ovansida.