:

Vad är Splitwise?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Splitwise?
  2. Hur funkar Steven?
  3. Hur fungerar cost Split?
  4. Hur kommer våra barn se ut app?
  5. Kan man låsa App Store?

Vad är Splitwise?

Appen heter Splitwise och finns för både iPhone och Android-mobiler, du kan även använda tjänsten direkt i webbläsaren om du hellre vill det. Det är en app som är väldigt enkel att använda där man lägger in sina utlägg för mat, boende etc och så räknar appen ut vem som är skyldig vem pengar.

Hur funkar Steven?

Att göra saker vi älskar med människor vi älskar är vad livet handlar om. Steven gör det enkelt att dela utgifter mellan vänner. Appen räknar ut vem som är skyldig vem och hjälper er att bli kvitt genom att betala direkt i appen via Klarna, Swish eller ditt Steven-saldo.

Hur fungerar cost Split?

Cost Split hjälper dig att dela kostnader inom en grupp av människor där varje person själv kan lägga till kostnader från sin enhet då allt synkas med molnet. Det är det perfekta verktyget för semestern, roadtrippen, utekvällen eller då ni delar kostnader inom ett hushåll.

Hur kommer våra barn se ut app?

Vill du veta hur ditt framtida barn kommer att se ut? Vår app använder en ny teknik för artificiell intelligens för att analysera ansiktsdrag och göra en förutsägelse om ditt framtida barns ansikte....Följ bara tre steg:

  • Välj foton av pappa och mamma.
  • Välj kön och ålder.
  • Tryck på hjärtknappen och vänta.
BE

Kan man låsa App Store?

Du kan använda Skärmtid för att förhindra oavsiktliga eller obehöriga köp från App Store och andra Apple-tjänster. Du kan kräva ett lösenord för köp, förhindra vissa typer av köp eller inaktivera möjligheten att köpa helt och hållet.