:

Hur avvecklar man ett UF företag?

Innehållsförteckning:

 1. Hur avvecklar man ett UF företag?
 2. Vad kostar det att vara med på UF mässan?
 3. När ska man avveckla UF-företaget?
 4. Vad är Riskkapitalsedlar?
 5. Hur anmäler man sig till UF mässan?
 6. När slutar UF?

Hur avvecklar man ett UF företag?

Dags att avveckla UF-företaget

 1. Det är såklart viktigt att ni avvecklar ert UF-företag på rätt sätt. ...
 2. Kontakta rådgivare och bjud in till bolagsstämma, hålla en bolagsstämma tillsammans med alla medlemmar i företaget, här får ni möjlighet att tacka av rådgivare, prata igenom det gångna året och fördela eventuell vinst.

Vad kostar det att vara med på UF mässan?

Det kostar 750 kronor per företag. Då får ni tillgång till en monter på 3x2 meter med monterväggar, mattor och el, samt möjlighet att delta på mässavslutningen. Information om er monter och regler som gäller under mässdagarna hittar ni i Regler för utställare.

När ska man avveckla UF-företaget?

Den sista delen av UF-året består av avvecklingen av företaget. Det största momentet är att skapa sin årsredovisning. Men innan man påbörjar sin årsredovisning är det ett par saker man måste vara klar med. Få betalt för de sista fakturorna.

Vad är Riskkapitalsedlar?

För att få in pengar till ett UF-företag kan andra personer investera (satsa pengar) i företaget genom ett speciellt system med riskkapitalsedlar som finns för UF-företag. Ett bra sätt att få ihop pengar till registreringsavgiften och startkapitalet är att erbjuda riskkapitalsedlar.

Hur anmäler man sig till UF mässan?

Mässanmälan – såhär gör man:

 1. Hitta ert företags-ID i inloggat läge (klicka på fliken "Mitt UF-företag" uppe i menyraden till vänster och scrolla längst ner på sidan. ...
 2. Hitta mässanmälan i inloggat läge under "Evenemang"
 3. Läs dokumentet Mässinformation för utställare! ...
 4. Gör den digitala anmälan: ...
 5. Betala in utställaravgiften.

När slutar UF?

Se anmälan på den regionala startsidan under Event. 12/4 Deadline inlämning tävlingsbidrag till SM på "Mina sidor" Dock ej Affärsplan den hade deadline 30 mars. Se info den regionala hemsidan. 13/4 Digital träff för dig UF-lärare inför Avvecklingsfasen Kl 15.30-16.00.