:

Kan man kolla vem som har körkort?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man kolla vem som har körkort?
  2. Vart kan man hitta sitt körkortstillstånd?
  3. Kan man överklaga indraget körkort?
  4. Hur tar man bort förlustanmälan körkort?
  5. Hur vet jag att jag har gjort Riskettan?

Kan man kolla vem som har körkort?

Företagsinformation, personinformation, fordonsinformation, fastighetsinformation och juridisk information där kan du se om en person har KK eller ej. Ring polisen och säg dina misstankar och hans arbetstider så står dom och väntar på när han ska från jobbet nästa gång om han saknar körkort.

Vart kan man hitta sitt körkortstillstånd?

Om du däremot skulle tappa bort eller på annat sätt bli av med ditt tillstånd kan du be Transportstyrelsen skicka en kopia. Du kan bara beställa en kopia under den tid som körkortstillståndet är giltigt. Här kan du beställa en kopia av ditt körkortstillstånd.

Kan man överklaga indraget körkort?

Polisens beslut kan inte överklagas, men vi ska utreda om ditt körkort ska återkallas eller lämnas tillbaka till dig. Vi kommer att kontakta dig så att du får möjlighet lämna dina synpunkter i ett yttrande innan vi tar ett beslut.

Hur tar man bort förlustanmälan körkort?

Ring vår kundtjänst för körkortsfrågor på 0771-81 81 81 så hjälper vi dig. Om du har Mobilt BankID kan vi ta bort din förlustanmälan direkt. Tänk på att förstöra den ansökningsblankett (grundhandling) du fått hem för tillverkning av ett nytt körkort, så den inte kommer i orätta händer.

Hur vet jag att jag har gjort Riskettan?

Men för risk 1 är det bara att kolla med skolan. De kan lätt se om du var närvarande och fixa till det om något är fel. När du gjort riskettan och 2an så kommer det stå när du bokat uppkörning samt teori, och när du får hem papper om bokningen där står det att du utfört bägge delarna.