:

Kan man följa sin Volvo?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man följa sin Volvo?
 2. När är min Volvo klar?
 3. Vad kostar Volvo Cars-appen?
 4. Hur vet man vilken utrustning bilen har Volvo?
 5. Har Volvo digital servicebok?
 6. Vad innehåller Volvos utrustningspaket?
 7. Hur är min Volvo utrustad?
 8. Vilka bilar har digital servicebok?
 9. Varför kommer jag inte in på Volvo Cars?
 10. Kan man ha två Volvo On Call?

Kan man följa sin Volvo?

Till en början kan du enkelt följa din bil fram till leverans på webben på den här sidan. Du behöver bara ange ditt ordernummer. Lite längre fram kommer du att kunna se aktuell leveransstatus och leveransinformation via Volvo Cars-appen.

När är min Volvo klar?

Framöver kommer du därför att hitta populära Min Volvo-funktioner som leveransstatus, servicebokning och avtalsöversikt i Volvo Cars-appen. Tills vidare kan du se din leveransstatus här.

Vad kostar Volvo Cars-appen?

Vad kostar Volvo On Call? Priset för ett Volvo On Call-abonnemang är 390 kronor för 1 år. På Volvos hemsida får du hjälp med att starta eller förlänga ditt abonnemang.

Hur vet man vilken utrustning bilen har Volvo?

Du kan få fram informationen via "Min Volvo" även om du de facto inte är ägare till bilen. Det räcker med att du säger i "Min Volvo" att du beställt/köpt bilen så dyker den upp som din, i alla fall om den egentliga ägaren är en bilhandlare. Du kan dock sedan inte bli av med den i "Min Volvo" utan hjälp utifrån.

Har Volvo digital servicebok?

Du hittar tjänsten i vår nya app, under avsnittet ”Plus”. En digital servicebok säkrar att bilägare har tillgång till uppgifter om service och besiktning, som är utfört på bilen. Ett uppdaterat servicehäfte ökar bilens försäljningsvärde, då köpare enkelt kan kontrollera servicehistoriken.

Vad innehåller Volvos utrustningspaket?

Egenskaper

 • Kompletta hjul med 18” 5 Y-Spoke Silver-fälgar.
 • Dubbla slutrör med kromlist.
 • Textilklädsel med T-Tec.
 • Dekorinlägg i Iron Ore.
 • Läderratt.

Hur är min Volvo utrustad?

Du kan se på https://minvolvo.volvocars.se/login dock kräver det(om jag inte är missinformerad) att du äger bilen du vill veta utrustningen på.

Vilka bilar har digital servicebok?

Ett flertal biltillverkare har redan inrättat egna digitala serviceböcker. Mazda började redan 2006, Mercedes följde två år senare. Numera har även VW-gruppen, Ford, BMW och Hyundai olika former av digitala serviceböcker. 2017 lanserade SFVF själva en digital servicebok som man vill att alla verkstäder ska använda.

Varför kommer jag inte in på Volvo Cars?

Inloggningsfel efter skapande av ett nytt konto Ibland kan det ske en fördröjning i processen som kan leda till att ett konto inte är tillgängligt direkt efter att det skapats. Försök igen efter 24 timmar och om problemet kvarstår kontaktar du din lokala Volvoåterförsäljare eller Volvo Cars kundservice för mer hjälp.

Kan man ha två Volvo On Call?

Flera användare kan ansluta Volvo On Call-appen till samma bil. För att få en mer anpassad upplevelse och support rekommenderas att varje användare skapar ett personligt Volvo ID. Sitt i förarsätet med telefonen och slå på tändningen i bilen.