:

Vad är bäst lendo eller Advisa?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är bäst lendo eller Advisa?
  2. Vem har flest långivare?
  3. Hur kan man få högre lånelöfte?
  4. Är lendo bäst?
  5. Hur mycket kan man få i lånelöfte?
  6. Vad är räntan på Lendo?

Vad är bäst lendo eller Advisa?

Båda dessa förmedlare förmedlar privatlån upp till 600 000 kr med en löptid upp till 20 år. Om vi utgår från kundomdömen på Truspilot är Advisa det bästa alternativet med betyget 4,8, vilket kan jämföras mot Lendos betyg på 4,6.

Vem har flest långivare?

1. Sambla - 40 st långivare. Sambla samarbetar med 40 långivare, vilket är fler än någon annan förmedlare i Sverige under 2020. En av Sveriges populäraste förmedlare med ett kundbetyg på 4,8/5 från 16 765 kundomdömen på Trustpilot (2022-04-02).

Hur kan man få högre lånelöfte?

Omkostnader och skulder. Om du har andra lån som du behöver betala av påverkar det din betalningsförmåga, och därmed bankernas bedömning av vilket lånelöfte du kan få. Banken tittar även på vilka omkostnader du har och hur det påverkar din förmåga att betala tillbaka lånet.

Är lendo bäst?

Lendo är en av Sveriges bästa låneförmedlare. De samarbetar inte med lika många låneförmedlare i jämförelse med Sambla och det är inte heller möjligt att ansöka om lån med en löptid på mer än 15 år. Utöver det är utbetalningstiden för beviljade lån marginellt längre i jämförelse med Sambla.

Hur mycket kan man få i lånelöfte?

Många banker har något som heter skuldkvotstak som begränsar hur mycket du har möjlighet att låna i förhållande till din inkomst. I regel brukar skuldkvotstaket ligga på 5,5 gånger din årliga bruttoinkomst. Det innebär att om du tjänar 400 000 kronor om året får du max låna 2,2 miljoner kronor.

Vad är räntan på Lendo?

Räntan på lånen sätts av bankerna och långivarna direkt, inte av Lendo. Räntespannet är 2,95% - 29,95%, vilken ränta du får bestäms efter en bedömning av din kreditvärdighet. Du kan enkelt jämföra totalkostnaderna för ditt lån när du fått dina erbjudanden och på så sätt välja det som kostar dig minst.