:

Vem är Sveriges bästa travtippare?

Innehållsförteckning:

 1. Vem är Sveriges bästa travtippare?
 2. Hur gör man ett andelsspel?
 3. Hur fungerar andelsspel på V75?
 4. Vilket Andelsspel är bäst?
 5. Vilken butik har vunnit mest på V75?
 6. Hur får man 7 rätt på V75?
 7. Hur många andelar måste minst ingå i ett andelsspel?
 8. Hur många rätt måste man ha för att vinna på V65?
 9. Hur räknar man ut rätt på V75?
 10. Hur många rätt för att vinna på V75?
 11. Vad betyder andelsspel?
 12. Kan man makulera en andel?
 13. Vad är skillnaden på V75 och V65?

Vem är Sveriges bästa travtippare?

Möt här landets kanske allra hetaste och mest populära travtippare för tillfället – Daniel Berglund, 47. Idag avslöjar han några av hemligheterna bakom alla sina miljonvinster. Daniel Berglund har en gedigen bakgrund som travtipster. Allt började redan under uppväxten på 80-talet.

Hur gör man ett andelsspel?

I kupongläget på den spelform du valt väljer du alternativet Skapa andelsspel. Sedan väljer du andelspris och hur många andelar du själv vill köpa. I nästa steg bjuder du in vänner via e-post, sms eller genom att dela den länk som skapas.

Hur fungerar andelsspel på V75?

Andelsspelen finns i alla prisklasser och du kan själv välja om du vill köpa en eller flera andelar. Ju fler andelar du köper desto större del av den eventuella vinsten får du. Butiken tar ut en avgift på 0-6% som ingår i andelspriset.

Vilket Andelsspel är bäst?

Andelsspel på ATG tillsammans Travstugan är ett av Sveriges största och mest meriterade andelsslag hos ATG Tillsammans. Hos oss kan du varje dag köpa andelar till alla stora spelformer hos ATG och Svenska Spel.

Vilken butik har vunnit mest på V75?

Andelar finns på samtliga V86 (onsdagar) och V75-omgångar (lördagar) samt GS75 (söndagar) plus alla extraomgångar! Café Brasco är Sveriges största och mest vinstrika ombud 20!

Hur får man 7 rätt på V75?

När du spelar V75 vinner du på 7, 6 och 5 rätt Eftersom vinnande kuponger delar på utbetalningen varierar vinsterna på V75. Vinner enbart betrodda hästar under en V75-omgång gör det att många har alla rätt och utdelning blir relativt låg.

Hur många andelar måste minst ingå i ett andelsspel?

I andelsspel delas ett spel upp i flera delar, så kallade andelar. Du betalar för din del av spelet – men har vinstchans på hela. Blir det vinst delar du den med de andra som är med i samma andelsspel. Ni vinner tillsammans, var för sig – utan att känna varandra.

Hur många rätt måste man ha för att vinna på V65?

I V65 vinner du på sex respektive fem rätt. V64 är en variant på klassikern, där potten fördelas över alla kuponger med sex, fem respektive fyra rätt. Spelformen avgörs flera gånger i veckan (skild från V65).

Hur räknar man ut rätt på V75?

För att rätta din kupong så behöver du gå till ATGs hemsida. Eftersom du vill se hur många rätt just din V75-rad hade så behöver du antingen logga in på ATG eller ha din rättningskod tillgänglig. Om du däremot lagt ditt V75-spel hos ett ombud så kan du enkelt se resultatet (här) och därefter rätta själv.

Hur många rätt för att vinna på V75?

När du spelar V75 vinner du på 7, 6 och 5 rätt Om ingen får alla rätt eller att väldigt många träffar 5 och/eller 6 vinnare och utdelningen blir lägre än 15 kronor går pengarna till en jackpot för nästkommande V75-omgång som avgörs på en lördag.

Vad betyder andelsspel?

I andelsspel delas ett spel upp i flera delar, så kallade andelar. Du betalar för din del av spelet – men har vinstchans på hela. Blir det vinst delar du den med de andra som är med i samma andelsspel. Ni vinner tillsammans, var för sig – utan att känna varandra.

Kan man makulera en andel?

Nej, efter det att spelet blivit registrerat på ATG.se går det inte att makulera.

Vad är skillnaden på V75 och V65?

Vad är V65? V65 är ett spel som körs alla övriga dagar då inte V75 eller V64 körs, det vill säga måndag, tisdag, torsdag, fredag och söndag. V65 körs inte på någon speciell bana, utan anordnas på någon av de 32 travbanorna i Sverige som har totalisatortillstånd (det vill säga travbanor där spel på loppen kan göras).