:

Hur skapar man en ny e-post?

Innehållsförteckning:

  1. Hur skapar man en ny e-post?
  2. Hur gör jag för att skapa en e-mailadress?
  3. Hur gör jag för att skapa en e-postadress?
  4. Hur kan du skapa en e-postadress på one.com?
  5. Hur ska du skapa ett konto på Gmail?

Hur skapar man en ny e-post?

Hur skaffar jag E-postadress?

  1. Skapa ett Google-konto (E-post hos gmail.com) Surfa till www.gmail.com Klicka på Skapa konto. ...
  2. Skapa ett Microsoft-konto (E-post hos outlook.com) På motsvarande sätt kan man skaffa ett konto hos Microsoft, som samtidigt fungerar som en E-postadress.. ...
  3. För dig som vill veta lite mer.

Hur gör jag för att skapa en e-mailadress?

För att skapa en e-mailadress: Logga in på kontrollpanelen på one.com. Klicka på E-post -panelen för att komma till Mail-administrationen. Skrolla ner och klicka på Nytt konto.

Hur gör jag för att skapa en e-postadress?

För att skapa en e-mailadress: 1 Logga in på kontrollpanelen på one.com. 2 Klicka på E-post -panelen för att komma till Mail-administrationen. 3 Skrolla ner och klicka på Nytt konto. 4 Skriv en ny e-postadress som du vill skapa, samt ett lösenord för e-postkontot. 5 Klicka på Skapa konto.

Hur kan du skapa en e-postadress på one.com?

För att skapa en e-mailadress: Logga in på kontrollpanelen på one.com.; Klicka på E-post-panelen för att komma till Mail-administrationen.; Skrolla ner och klicka på Nytt konto.; Skriv en ny e-postadress som du vill skapa, samt ett lösenord för e-postkontot.

Hur ska du skapa ett konto på Gmail?

Surfa till www.gmail.com Klicka på Skapa konto Fyll i dina uppgifter: namn, önskad epostadress, önskat lösenord etc. Om det finns små piltecken till höger i ifyllnadsrutorna så klicka på pilen: då kommer en lista upp där du ska välja rätt alternativ