:

Varför kan jag inte ladda ner Dropbox?

Innehållsförteckning:

  1. Varför kan jag inte ladda ner Dropbox?
  2. Hur installerar man Dropbox på Mac?
  3. Vad är Dropbox för S läge?
  4. Kan man ha flera Dropbox konton på samma dator?
  5. Hur lämnar jag S-läge?

Varför kan jag inte ladda ner Dropbox?

Dropbox Android-appen kräver en internetanslutning för att öppna, förhandsvisa och ladda upp eller ladda ner filer. Om det inte går att slutföra någon av dessa åtgärder, kontrollera att du har en god wifi- eller dataanslutning och försök att ladda filen på nytt.

Hur installerar man Dropbox på Mac?

Dropbox-klienten finns för operativsystemen Linux, macOS och Windows. (Se den här artikeln i stället om du kör Windows 10 i S-läge.) När installationen är klar har du Dropbox i aktivitetsfältet (Windows) eller i menyfältet (Mac) och Dropbox-mappen i Utforskaren (Windows) eller Finder (Mac) och den nya Dropbox-klienten.

Vad är Dropbox för S läge?

Dropbox-appen för Windows i S-läge lagrar inte aktivt filer och mappar på din enhet. Den gör att du kan nå filer och mappar som är lagrade i ditt Dropbox-konto när du är ansluten till internet. Du kan också välja att spara dem på din enhet för åtkomst offline.

Kan man ha flera Dropbox konton på samma dator?

Om du har ett Dropbox Business-konto och ett personligt konto kan du logga in på båda kontona på samma dator och dra och släppa filer från den ena kontot till det andra.

Hur lämnar jag S-läge?

Hur går jag ur S-läget?

  1. Om du har Windows 10 i S-läge på din dator väljer du Inställningar > Uppdatering och säkerhet > Aktivering.
  2. Leta reda på avsnittet Växla till Windows 10 Home eller Växla till Windows 10 Pro och välj sedan länken Gå till Store.