:

Kan man ta lån när man går på kassa?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ta lån när man går på kassa?
  2. Vad händer med mitt lån om jag blir arbetslös?
  3. Måste man ha fast anställning för att ta lån?
  4. Vad räknas som inkomst när man söker lån?
  5. Vad händer om man ljuger på låneansökan?

Kan man ta lån när man går på kassa?

Hos låneförmedlaren Klara Lån hittar du det bästa lånet för dig med inkomst från a-kassa. Klara Lån erbjuder snabblån och privatlån på upp till 150 000 kr. Du kan få erbjudanden från över 10 olika långivare, vilket ökar dina chanser att bli accepterad som lånesökande med a-kassa som inkomst. Ansök nu!

Vad händer med mitt lån om jag blir arbetslös?

Det innebär att vi inte beviljar lån till arbetslösa. SBAB: En ensamsökande med a-kassa kan inte få lån. Finns däremot en medlåntagare med stadigvarande inkomst kan den andra partens a-kassa räknas med i låneansökan.

Måste man ha fast anställning för att ta lån?

Kan jag låna pengar utan fast anställning? Det korta svaret är ja, du kan ta ett privatlån utan fast anställning. Hos Lunar krävs dock att du tjänar minst 180 000 kronor per år för att kunna ta ett lån.

Vad räknas som inkomst när man söker lån?

När du fyller i din inkomst i ansökan ska du ange din grundlön, vanligtvis är det den månadslön som du har. Det går också bra att räkna med eventuell schemalagd OB-ersättning, jourersättning och befattningstillägg.

Vad händer om man ljuger på låneansökan?

Lögner i låneansökan kan vara straffbart Svar: Om du fått lånet beviljat genom att ljuga kan du göra dig skyldig till bedrägeri, vilket är straffbart. För att det ska kunna ses som bedrägeri måste du ha gjort en handling som inneburit vinning för dig och skada för banken.