:

Hur sätter man på en Målarroller?

Innehållsförteckning:

  1. Hur sätter man på en Målarroller?
  2. Vad ska man ha för roller till vägg?
  3. Hur gör man med roller?
  4. Hur man använder roller?
  5. Vad för roller till Tapetlim?

Hur sätter man på en Målarroller?

Två tummar upp!

  1. Fäst rollern på bygeln. Platinum Click-off™ 18 cm. ...
  2. Tryck till. Tryck dit rollern på bygel. ...
  3. Börja måla. När du känner dig redo är det bara att börja måla.
  4. Tryck på den orange ringen. När du har målat färdigt sätter du tummarna mot ringen och trycker till – utan att bli kladdig om händerna.

Vad ska man ha för roller till vägg?

En pensel är toppen till detaljer, kanter och andra svåråtkomliga ytor men till större ytor rekommenderar vi en miniroller för att få den bästa finishen. Till snickerier rekommenderar vi Elite Miniroller för extra fina underlag. Den har en kort lugglängd och en väv som ger en väldigt fin, jämn och slät yta.

Hur gör man med roller?

Försök att minimera färgen som finns på verktygen och överför det i färghinken innan rengöringen påbörjas. Använd papper eller en torr trasa, så att det är minsta möjliga överflöd av färg på penseln/rollern före rengöring. Pappret eller trasan ska kastas i restavfall. Rengör ALDRIG verktygen i rinnande vatten.

Hur man använder roller?

Du behöver inte trycka rollern hårt mot huden utan använd istället stenens egna lätta tryck. Rolla långsamt. Du rollar från nyckelbenen och upp mot hakan i linjer. Rolla sedan från hakan och utåt, tänk som att du delar ansiktet på mitten och rolla från mitten och utåt.

Vad för roller till Tapetlim?

Vid tapetsering är det bra ha en roller som är anpassad för tapetlim för att få rätt mängd lim på väggen, därför rekommenderar vi Basic-roller för medelfina underlag. Rollern kan även användas till vägg- och takmålning när finish inte är det viktigaste.