:

Vad gör en analytiker inom polisen?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör en analytiker inom polisen?
  2. Vad tjänar en analytiker hos polisen?
  3. Vad tjänar en junior analytiker?
  4. Hur blir man analytiker hos polisen?
  5. Vad gör en aktie analytiker?
  6. Hur mycket tjänar en Kriminalutredare?

Vad gör en analytiker inom polisen?

Civila utredare bedriver utredningsarbete, där det ingår att hålla förhör eller förhörsliknande samtal, inhämta relevant information, hantera och säkerställa bevisning, presentera ärendet för förundersökningsledare / åklagare samt när utredningen är klar sammanställa den på ett överskådligt sätt.

Vad tjänar en analytiker hos polisen?

Lönestatistik för civil brottsutredare, polisen i olika regioner i Sverige

RegionMedellön 2020
Stockholm39400
Östra Mellansverige35600
Småland med öarna35700
Sydsverige35900

Vad tjänar en junior analytiker?

En nyutexaminerad junioranalytiker tjänar mellan 25 och 30 000 kronor, en senior mellan 45 0 000 kronor. Sedan tillkommer bonusen som under goda år är lika stor som lönen – eller ännu mer. Men det är stora variationer.

Hur blir man analytiker hos polisen?

Man kan utbilda sig till Socionom eller skaffa sig vilken utbildning "som helst" bara det är minst 3 års studier på högskolenivå och med den kan man få jobb som utredare på Försäkringskassan, efter några år där kan man söka jobb som utredare inom polisen.

Vad gör en aktie analytiker?

Som aktieanalytiker, även kallat finansanalytiker, ränteanalytiker eller fondanalytiker, är du verksam på den svenska kapitalmarknaden. En Aktieanalytiker arbetar med att ta fram/skriva analyser om aktier. Aktieanalytiker använder oftast fundamental analys, men även teknisk analys förekommer.

Hur mycket tjänar en Kriminalutredare?

39 500 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.