:

Hur mycket gör Ostrypt CDI?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket gör Ostrypt CDI?
 2. Hur testar man en CDI box?
 3. Vad händer om man tar bort CDI boxen?
 4. Hur man stryper en moped?
 5. Vad är skillnaden mellan ECU och CDI?
 6. Hur tar man bort strypningen på en moped?
 7. Hur tar man bort strypningen på moped?
 8. Vad gör en ECU?
 9. Hur drar man CDI?
 10. Hur stryper man en moped som är trimmad?

Hur mycket gör Ostrypt CDI?

ex. kommer upp i 8000rpm. Gör den det så kan vi direkt säga att du har en strypt CDI-box och för att få din moped att kunna varva mer så måste du byta till en ostrypt CDI, ibland kan det funka att klippa någon kabel men det är inget jag rekommenderar! Det bästa är att köpa en ny ostrypt CDI.

Hur testar man en CDI box?

Finns tyvärr inget pålitligt sätt att mäta sig fram till om en CDI är defekt, även om man har rätt specialinstrument och data för en kontrollmätning så ger det inte något definitivt svar... Det enda pålitliga är att testa en hel CDI på hojen som bråkar, eller testa CDIn från hojen som bråkar på en annan hoj.

Vad händer om man tar bort CDI boxen?

Vad händer om man tar bort CDI-boxen? Ingenting. Så mycket ingenting att moppen inte ens går starta utan en CDI-box.

Hur man stryper en moped?

Re: Strypa moped med motstånd, hjälp Det bästa du kan göra är förmodligen att montera en plugg i insuget eller i avgasröret som stryper mopeden. Då kommer den inte kunna varva så mycket, samtidigt som den går mer som en "normal" moped samt det sliter mindre på motorn.

Vad är skillnaden mellan ECU och CDI?

Ecu används som ett samlingsnamn på alla enheter, men avser väl enheter som innehåller prossesorer och styr tändning/bränsle utifrån fler faktorer än varvtal. Lägger till att CDI använder en egen spole på generatorn, "ECU" går på 12v. För att svara på den stora skillnaden, alltså.

Hur tar man bort strypningen på en moped?

En liten ring som sitter på en av "axlarna" i variatorn. Det sitter på den som är lägst fram på moppen. Bara å ta bort fläkten och lite annan skit så kommer du hitta en liten ring som ska bort. På en del så är det en så kallad variatorringdistans som ska svarvas ner.

Hur tar man bort strypningen på moped?

Hur stryper jag av : Enklast är att borra/slipa bort svetslopporna som håller i pluggen. Det kan du göra med en borr fast lättast med en dremel. När du har tagit bort svetslopporna ta en ordentlig tång och bänd upp den. Ett annant trick är att ta en precis eller lite större borr än hålet i pluggen.

Vad gör en ECU?

Vad gör en motorstyrenhet? ECU (Electronic Control Unit) eller motorstyrdon styr och administrerar alla funktioner i motorn. Du kan då tänka på spjällhus, turbotryck och andra komponenter.

Hur drar man CDI?

Så här gör du för att avstrypa kymco fever:

 1. Leta upp cdi-boxen. ...
 2. När du har cdi-boxen framför dej ser du att det löper ut en massa kablar ifrån den. ...
 3. Du ska klippa den mintgröna kabeln ungefär i mitten mellan kopplingshuset och cdi-boxen.
 4. Den delen som löper ur cdi-boxen ska du förlänga.

Hur stryper man en moped som är trimmad?

Det finns även andra strypningar som kan vara t. ex. bricka i insuget,mässingskruv i förgasare (baotian), plugg i luftburken och blindrör. på crossmoppar är det också lönt att byta drev om man stryper av samt bestycka förgasaren.