:

Vad ska man skriva i någons DM?

Innehållsförteckning:

 1. Vad ska man skriva i någons DM?
 2. Hur ser man meddelande på Instagram?
 3. Kan man skicka DM till någon man inte följer?
 4. Kan man chatta på Instagram?
 5. Kan inte skicka DM på Instagram?
 6. Hur hittar jag PM?
 7. Hur gör man när man skickar PM?

Vad ska man skriva i någons DM?

Tänk på meddelandet som ett sms. Om du typ redan känner personen, tala med henne eller honom som om du verkligen gör det. Använd öppningsfrasen som ett lockbete och retas lite genom att nämna det som hände på festen ni båda var på – ja, du vet vilken fest vi menar.

Hur ser man meddelande på Instagram?

Tryck på eller uppe till höger i flödet. Tryck på konversationen som du vill se. Varför hittar jag inte ett direktmeddelande i listan med mina chattar? Om en person som du följer skickar ett meddelande visas det i listan med dina chattar.

Kan man skicka DM till någon man inte följer?

Kan jag använda Instagram Direct för att skicka meddelanden till personer som jag inte följer? Ja, du kan skicka ett meddelande till vem som helst med Instagram Direct. Tänk på följande: Om du skickar ett meddelande till någon som inte följer dig visas det som en förfrågan i deras inkorg.

Kan man chatta på Instagram?

Instagram-app för Android och iPhone Tryck på längst upp till höger. Välj någon som du vill skicka ett meddelande till och tryck på Chatt. Skriv ett meddelande. Du kan även trycka på för att ta och skicka ett tillfälligt foto eller en tillfällig video eller för att välja ett foto eller en video från biblioteket.

Kan inte skicka DM på Instagram?

Börja med att logga in på Instagram. Tryck sedan på DM symbolen som du hittar längst upp till höger. Tryck och håll kvar en stund på den DM konversation som du vill stänga av tills en med fler alternativ dyker upp. Nu trycker du på inaktivera.

Hur hittar jag PM?

I Android hittar du meddelandeförfrågningar genom att trycka på Messenger-ikonen och sedan på ikonen som ser ut som tre reglage. Därefter klickar du dig vidare till Personer.

Hur gör man när man skickar PM?

Så här skickar du ett privat meddelande till en sida:

 1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
 2. Tryck på Sidor.
 3. Gå till den sida som du vill skicka ett meddelande till.
 4. Tryck på Skicka ett meddelande nedanför sidans omslagsbild.
 5. Skriv meddelandet och tryck på Skicka.