:

Hur får man ett icakort?

Innehållsförteckning:

 1. Hur får man ett icakort?
 2. Vad är ICA bonuskort?
 3. Hur fungerar ICA kortet med betalfunktion?
 4. Vad är Stammispris?
 5. Hur mycket kostar ICA kort?
 6. Kan man ha flera ICA kort?
 7. Var hittar jag kontonummer ICA?
 8. Vad innebär det att vara stammis på ICA?
 9. Hur får man en stammis korg på ICA?
 10. Måste man ha ICA kort?
 11. Är ICA kortet bra?

Hur får man ett icakort?

Du som har ett rosa ICA-kort utan betalfunktion idag kan uppgradera ditt kort via ICA.se. Du som har skyddad adress behöver ringa till oss på ICA Kundservice och beställa en ansökan. Du når oss på telefonnummer 033-47 47 90, val 1 för det rosa ICA-kortet, vardagar 08.00-17.00.

Vad är ICA bonuskort?

Du samlar en stammispoäng per betald krona i försäkringspremie. 20 poäng på köpet! Varje gång du handlar hos oss på ICA och betalar med något av våra ICA-kort, får du dessutom 20 extra stammispoäng* på köpet.

Hur fungerar ICA kortet med betalfunktion?

ICA-kort med betalfunktion är ett kostnadsfritt kort som du kan betala med på ICA. Det går inte att ha någon kredit på detta ICA-kort. Det fungerar bara att betala med så länge som du har pengar på ditt ICA-konto.

Vad är Stammispris?

Schyssta stammispriser Rabatter som finns laddade på ditt stammiskonto just nu.

Hur mycket kostar ICA kort?

ICA-kortet liksom ersättningskort kostar 314 SEK/år. Kostnaden för ICA-kort debiteras instiutionen årligen i december månad. Ersättningskort debiteras kortinnehavaren när ett nytt kort erhålls. Uttag kan ske med max 3 000 SEK per gång i ICA-butik.

Kan man ha flera ICA kort?

För att skaffa gemensamt konto med varsitt kort behöver ni ansöka tillsammans om nytt bankkort. Det är alltså inte möjligt att lägga till medkontohavare eller extra kort till ett befintligt konto. Börja med att välja om ni vill ha bankkort eller kreditkort till ert gemensamma konto.

Var hittar jag kontonummer ICA?

Inbetalning via bankgiro till ett rosa ICA-kort Du hittar också ditt OCR-nummer på inbetalningskortet som följer med ditt kontoutdrag varje månad. Kontakta oss om du vill beställa extra förtryckta inbetalningskort, där är OCR-numret och bankgironumret förtryckt.

Vad innebär det att vara stammis på ICA?

Som stammisICA får du poäng på allt* du handlar hos oss, som sedan kan förvandlas till bonus. Är du medlem eller kund hos Apotek Hjärtat, ICA Försäkring och ICA Banken kan du samla stammispoäng eller bonus även där. 1 krona ger 1 stammispoäng*.

Hur får man en stammis korg på ICA?

Nu erbjuder vi er att köpa er alldeles egna rosa Stammis kundkorg. 😍 Förutom att den är riktigt snygg, så är den gjord av återvunnen plast och du slipper köpa plastkassar - Klimatsmart♻️💚 Priset är 59kr/korg. Det är ett begränsat parti och det är först till kvarn som gäller. Går ej att förhandsboka.

Måste man ha ICA kort?

Du behöver varken ha med dig kort eller kontanter till butiken – med ICA-appen kan du betala direkt med mobilen. Gör så här: Ladda hem appen ICA. Välj det betalkort från ICA Banken du vill använda.

Är ICA kortet bra?

Om ICA Banken För den som handlar på ICA ofta ger dessa kort en bra bonus och dem fungerar även som medlemskort med erbjudanden och rabatter. För den som inte handlar på ICA har korten många bra fördelar och avgiften är låg. Bland annat har ICA Banken – kreditkort Plus en bra reseförsäkring och en allriskförsäkring.