:

Vart kan man köpa CAIA produkter?

Innehållsförteckning:

  1. Vart kan man köpa CAIA produkter?
  2. Kan man returnera i butik Gina Tricot?
  3. Hur många dagar har man på sig att returnera hm?
  4. Är retur gratis på hm?
  5. Hur mycket kostar frakten på H&M?

Vart kan man köpa CAIA produkter?

Var kan jag köpa CAIA Cosmetics produkter? - Vi säljer endast våra produkter via vår egen hemsida.

Kan man returnera i butik Gina Tricot?

Vi tillämpar 30 dagars ångerrätt som börjar gälla från det att du mottagit din beställning. Vi ber dig returnera varan till oss i bra skick. Du kan alltid göra en retur i någon av våra butiker. För att göra en retur i någon av våra butiker behöver du ha med dig varan du ska returnera samt ordernumret för beställningen.

Hur många dagar har man på sig att returnera hm?

Du är alltid välkommen att returnera varor inom 30 dagar till valfri H&M- eller H&M Homebutik i Sverige. Alla returer till butik är gratis. För att returnera ditt onlineköp i butik tar du bara med dig följesedeln tillsammans med varan/varorna som du vill returerna till butiken.

Är retur gratis på hm?

RETURNERA I BUTIK Alla returer till butik är gratis. För att returnera ditt onlineköp i butik tar du bara med dig följesedeln tillsammans med varan/varorna som du vill returerna till butiken. Vänligen observera att H&M HOME-varor endast kan returneras till butiker som säljer H&M HOME.

Hur mycket kostar frakten på H&M?

Ditt paket levereras till den hemadress du anger i kassan. Standard hemleverans. Fraktkostnad 39,90 kr, fri frakt för alla medlemmar vid köp för minst 399 kr. Plusmedlemmar får fri frakt oavsett köpesumma.