:

Vad är auktoriserad återförsäljare?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är auktoriserad återförsäljare?
  2. Vad krävs för att bli auktoriserad verkstad?
  3. Vad innebär att vara auktoriserad?
  4. Vad menas med en auktoriserad verkstad?
  5. Vad är ett auktoriserat bemanningsföretag?
  6. Måste man ha Originalservice?

Vad är auktoriserad återförsäljare?

"Auktoriserad återförsäljare" symbolen är en kvalitetsstämpel som visar att butiken är godkänd och tillåten av tillverkaren att sälja produkten.

Vad krävs för att bli auktoriserad verkstad?

När det gäller utbildning så måste det finnas 3-4 mekaniker som måste gå teknisk utbildning innan de får börja serva och reparera respektive märke. Utbildningen är cirka 15-20 dagar per mekaniker.

Vad innebär att vara auktoriserad?

Auktorisation är en sorts certifiering eller kompetensklassificering som kan ges till utövare av tjänster där missbruk kan orsaka stor skada hos deras kunder.

Vad menas med en auktoriserad verkstad?

Som auktoriserad verkstad arbetar vi endast med den utrustning och de specialanpassade verktyg som biltillverkarna själva har godkänt. Annan utrustning kan nämligen slita på din bil, vilket i förlängningen kan öka dina underhållningskostnader samt försämra bilens livslängd och säkerhet.

Vad är ett auktoriserat bemanningsföretag?

Auktorisationen är Kompetensföretagens kvalitetsstämpel som säkerställer att du som medlem arbetar seriöst och uppfyller våra höga krav. Auktorisationen innebär också en trygghet för kunder och medarbetare.

Måste man ha Originalservice?

Man måste inte serva på märkesverkstad för att nybilsgarantin ska gälla. Två av tre bilägare är osäkra på om nybilsgarantin gäller vid service hos en oberoende bilverkstad. Och det här kan kosta pengar. Det visar en undersökning beställd av Mekonomen.