:

Vilken färg på Blush ska man ha?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken färg på Blush ska man ha?
  2. Hur målar man rouge?
  3. Hur applicerar jag rouge?
  4. Hur välja färg på rouge?
  5. Var placera rouge?
  6. Hur vet man om man har varm eller kall hudton?

Vilken färg på Blush ska man ha?

Hur väljer jag färg? Egentligen finns det inga rätt eller fel här, en fråga om smaksak. Vill du ha ett naturligare resultat som gör att du ser piggare och fräschare ut ska du utgå från din hudton. Rosa hudton gifter sig med rouge med kallare underton och gul hudton likaså med en varmare.

Hur målar man rouge?

Ställ dig framför en spegel och lägg pekfingret i en linje som följer kindbenet, precis ovanför den linjen ska du applicera rouget. Det är även samma plats där du naturligt rodnar. Applicera rouget i en rörelse som börjar mitt på kinden och löper längs kindbenet ut mot hårfästet.

Hur applicerar jag rouge?

Här kommer 10 snabba rougetips!

  1. Använd ett rouge som har en naturlig färg som är anpassad efter din hudton. ...
  2. Använd en liten rund borste så att du kommer åt på mindre partier. ...
  3. Applicera rouget i en rak linje på kindbenet – det lyfter ansiktet.
  4. Applicera aldrig rouget för nära inpå näsan.

Hur välja färg på rouge?

Ett rouge, oavsett färg, kan antingen dra åt antingen det kalla hållet eller varma hållet. Beroende på din underton så är det viktigt att välja den färg som kommer se bäst ut på dig, det vill säga, drar du mer åt det varma hållet så försök välja färger som också drar åt det varma hållet.

Var placera rouge?

Placering av rouget är väldigt viktigt för att det ska se naturligt ut. Ett rouge ska alltid appliceras ca två cm från näsvingen och lika långt från ögat.

Hur vet man om man har varm eller kall hudton?

här tar du reda på vilken hudton samt underton du har Det enklaste sättet att ta reda på din hudton är att titta på insidan av din underarm. Om blodådrorna mest ser gröna ut så har du troligen en varm hudton med en gul underton i din hud och har i överlag medium till mörkare hudton.