:

Är Coop kort gratis?

Innehållsförteckning:

  1. Är Coop kort gratis?
  2. Hur vet man att man är medlem i Coop?
  3. Måste man ha medlemskort Coop?
  4. Hur gammal måste man vara för att bli medlem Coop?
  5. Vilka partner har Coop?
  6. Kan man koppla Coop kort till bankkort?

Är Coop kort gratis?

Bli medlem i Coop När du blir medlem i Coop betalar du 100 kr i medlemsinsats till din konsumentförening. Några dagar efter att du har blivit medlem får du ditt Coop-kort med posten – och det roliga kan börja!

Hur vet man att man är medlem i Coop?

På utskick från Coop. Om du loggar in på Coop.se, klicka sedan på din profil och kategorin "Inställningar" I Coop-appen under "Mitt Coop-kort” Du kan också få ditt ID-nummer om du kontaktar vår kundservice på telefonnummer 0771-17 17 17 knappval 2,4.

Måste man ha medlemskort Coop?

För att bli Hushållsägare i Medlemsprogrammet måste du inneha ett medlemskap i en Konsumentförening, du ingår då i en kooperativ ägargemenskap. Insatsen för att bli medlem i en Konsumentförening är minst 100 kronor och den går till din lokala Konsumentförening.

Hur gammal måste man vara för att bli medlem Coop?

Bli medlem (under 18 år) Kontakta Kundservice på 0717 (val 2, val 2) så hjälper vi dig.

Vilka partner har Coop?

Andra partners som redan idag är anslutna till det nya medlemsprogrammet är Akademibokhandeln, Fritidsresor, Swebus, klädkedjorna Polarn O. Pyret och Brothers. Företag som kommer att ge bra erbjudanden i det nya medlemsprogrammet är: Coop Hotellpremie, Live Nation, Wallmans nöjen, Tallink Silja och Bokus.com.

Kan man koppla Coop kort till bankkort?

Du måste ansöka om Coop Mastercard för att kunna ta del av alla fördelar vi berättar om här på sidan. Har du redan ett bankkort med Mastercard-symbol, som du använder som bankomatkort och som är kopplat till ditt lönekonto, kan du även behålla det.